Ce a discutat Iohannis cu Trump si Merkel la Bruxelles?

194

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca le-a urat omologilor sai din Statele Unite ale Americii, Donald Trump, si din Franta, Emmanuel Macron, un calduros bun venit la NATO si ca i-a asigurat de sprijinul Romaniei.

„Chiar daca nu a fost un summit NATO obisnuit, a avut o semnificatie politica deosebita. Din punct de vedere politic, reuniunea de astazi a fost prima intalnire la nivel inalt a Aliantei la care au participat noul presedinte al Statelor Unite si noul presedinte al Frantei. Le-am adresat un bun venit calduros la NATO si i-am asigurat de tot sprijinul meu si al Romaniei, care are parteneriate strategice solide cu ambele tari”, a spus Iohannis, dupa intalnirea sefilor de stat si de guvern din statele membre NATO care a avut loc la Bruxelles, informeaza Agerpres.

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, scurte discutii cu lideri ai NATO, intre care presedintele SUA, Donald Trump, cancelarul german Angela Merkel si premierul Canadei, Justin Trudeau, presedintele Frantei, Emmanuel Macron, si premierul Belgiei, Charles Michel.