Acasă Mehedinti Ce au gasit politistii ascuns aupra fiicei baronului Duicu!

Ce au gasit politistii ascuns aupra fiicei baronului Duicu!

1279

Sotia si fiica baronului PSD de Mehedinți, Adrian Duicu, au ținut prima știre la televiziuni și pe prima poziție a site-urilor, scrie revistablogurilor.ro

După ce a fost arestat într-un dosar de corupție în care apare și numele lui Victor Ponta, Duicu a fost, de data aceasta, personaj secundar. Pentru că rolul principal l-a deținut fiica sa cea mare, Adina Duicu. Aceasta a dat bacalaureatul la Orșova, iar la proba de chimie ar fi fost prinsă copiind.

 

Însă, nimic deosebit până aici. Spectacolul a început în afara sălilor de examen. Fiica lui Duicu și mama ei au tăbărât pe polițistul care făcea cercetările în acest caz. L-au lovit cu palmele și cu pumnii și l-au zgâriat.


 

Citeste si:

O bomba sexy de la noi a ajuns subiect de examen la Evaluarea Nationala!

”Bine ca l-am luat!” Mircea Badea a dezvaluit cu cat a luat BAC-ul!


 

Adina Duicu a fost acuzată că a copiat cu ajutorul unor căști fără fir, dar, surpriză! La percheziția corporală nu s-a găsit absolut nimic. O femeie procuror a percheziționat-o pe Adina Duicu și a găsit doar o sumă de bani, 300 de lei. În rest, nimic incriminator. Însă, aspectul cel mai important e următorul: procurorii au deja un dosar penal înainte de comiterea acestor fapte și datorită lui au mers la liceul unde s-a susținut proba de bacalaureat.

proces

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos