Ce au gasit politistii ascuns aupra fiicei baronului Duicu!

Sotia si fiica baronului PSD de Mehedinți, Adrian Duicu, au ținut prima știre la televiziuni și pe prima poziție a site-urilor, scrie revistablogurilor.ro

După ce a fost arestat într-un dosar de corupție în care apare și numele lui Victor Ponta, Duicu a fost, de data aceasta, personaj secundar. Pentru că rolul principal l-a deținut fiica sa cea mare, Adina Duicu. Aceasta a dat bacalaureatul la Orșova, iar la proba de chimie ar fi fost prinsă copiind.

 

Însă, nimic deosebit până aici. Spectacolul a început în afara sălilor de examen. Fiica lui Duicu și mama ei au tăbărât pe polițistul care făcea cercetările în acest caz. L-au lovit cu palmele și cu pumnii și l-au zgâriat.


 

Citeste si:

O bomba sexy de la noi a ajuns subiect de examen la Evaluarea Nationala!

”Bine ca l-am luat!” Mircea Badea a dezvaluit cu cat a luat BAC-ul!


 

Adina Duicu a fost acuzată că a copiat cu ajutorul unor căști fără fir, dar, surpriză! La percheziția corporală nu s-a găsit absolut nimic. O femeie procuror a percheziționat-o pe Adina Duicu și a găsit doar o sumă de bani, 300 de lei. În rest, nimic incriminator. Însă, aspectul cel mai important e următorul: procurorii au deja un dosar penal înainte de comiterea acestor fapte și datorită lui au mers la liceul unde s-a susținut proba de bacalaureat.

proces