24.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăStirea zileiTimisCe coronavirus?! Într-o primărie din Timiș angajații sunt testați adesea pentru consum...

Ce coronavirus?! Într-o primărie din Timiș angajații sunt testați adesea pentru consum de alcool la muncă!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Primarul din comuna timișeană Belinț, Laurențiu Tîrziu, a făcut o achiziție mai puțin obișnuită prin SEAP: un alcooltest de aproape 3.000 de lei, echivalentul a 610 euro. Edilul vrea să îi dezvețe astfel pe unii angajați să se mai treacă pe la barul din localitate în timpul programului. 

Primarul a recurs inițial la amenzi, fiind sancționat inclusiv un șofer, dar nu a fost suficient. De acum, angajații vor fi testați periodic. 

”Am decis să schimb regulamentul de ordine interioară, să avem control la fiecare mișcare. Nu au voie să meargă la barul din sat în timpul programului sau să consume băuturi alcoolice. Erau obiceiuri mai vechi, eu știam problema. O să-i testăm periodic, când o să considerăm că este necesar. Rămâne la latitudinea mea sau a persoanei care va primi dispoziție să testeze personalul. Am dat sancțiuni, de aceea am luat măsuri, să ne asigurăm. Dacă avem persoane din astea printre noi și nu știu ce e ăla bun-simț, atunci trebuie să recurgem, din păcate, la așa ceva. Noi vrem seriozitate”, a declarat, pentru tion.ro, Laurențiu Tîrziu. 

Potrivit edilului, alcooltestul va ajunge la primărie cel mai probabil miercuri. A fost cumpărat de la o firmă din București cu tot cu imprimantă și muștiucuri, husă și manual de utilizare în limbile română și engleză, a mai precizat primarul.

Aceasta nu este singura problemă cu care s-a confrunat Laurențiu Tîrziu. Când a preluat mandatul, a trebuit să cumpere și mobilier de birou pentru că fostul edil nu a lăsat gol doar scaunul, ci și încăperea. Potrivit sursei citate, Tîrziu a dat asigurări că noul mobilier va rămâne în instituție. 

Ultimele stiri