Acasă Stiri locale Trei caini au facut ravagii la Zoo Timisoara: Au omorat toti cangurii...

Trei caini au facut ravagii la Zoo Timisoara: Au omorat toti cangurii si au atacat pasarea Emu

275

Trei caini au ucis toti cangurii din Gradina Zoo din Timisoara. Au atacat si pasarea Emu, dar aceasta a reusit sa sara gardul si sa fuga. 

Un grup de caini a reusit sa patrunda in noaptea de luni spre marti in incinta Gradinii Zoologice din Timisoara. Cei trei patrupezi au atacat cangurii din habitat. Mamiferele nu au avut unde sa fuga si au fost omorate, anunta tion.ro.

„Au intrat trei caini in incinta Zoo, au sarit gardul in habitatul cangurilor si au omorat toti cei sase canguri pe care ii aveam. Au intrat si la Emu, dar ea de frica a reusit sa sara peste gard. Noi am vazut dimineata cand am venit la lucru. Am fost sa cautam pasarea si am gasit-o plimbandu-se pe alei, din fericire nu a patit nimic. La canguri a fost altfel situatia, pentru ca ei alearga atunci cand sunt speriati si au un mecanism, li se blocheaza muschii, nu mai pot sa se miste. Cred ca erau vreo doi masculi si patru femele”, a declarat administratorul Zoo Timisoara, Calin Calamar.

Ingrijitorii de la Zoo cred ca patrupezii au sapat pe sub gard si asa au reusit sa intre in incinta Zoo.

Potrivit administratorului Calamar, cainii sunt ingrijiti si nu par a fi maidanezi.

Cangurii au murit chinuiti in propriul habitat. Unul avea piciorul rupt, iar altul avea abdomenul deschis. Reprezentantii Zoo spun ca patrupezii nu au mancat din cadavre. Ei nu isi explica insa cum au reusit sa patrunda cainii in incinta gradinii zoologice.

Efectivul de canguri va fi inlocuit. La Zoo Timisoara exista aproape 250 de animale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos