30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăDivertismentCe inseamna daca visezi ca plangi?! Nu te gandeai la asta!

Ce inseamna daca visezi ca plangi?! Nu te gandeai la asta!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Roboti umanoizi care „vor transforma lumea” in urmatorii doi ani

Rapiditatea cu care evolueaza lumea este uimitoare, iar de...

Se întămplă uneori să ne visăm plângând. Acest lucru ar putea semnifica o nevoie de eliberare a unor emoții, în special negative, cum ar fi stresul sau alte tensiuni pe care trebuie să le eliminăm.

În viața de zi cu zi strângem sentimente, aidoma bureților care absorb multă apă. Astfel, din când în când e nevoie să îndepărtăm tensiunea din suflet și minte. Și, dacă amânăm să facem curățenie în gânduri, subsconștintul va lucra pentru noi spun cei de la clickpentrufemei.ro.

Desigur, dacă vrei să scapi de povară, ai putea să-ți exprimi frustrările și să comunici cu cei care te stresează, eventual să „repari“ situațiile care te macină.

În teoria de specialitate, lucrurile sunt explicate simplu și concis.
Dacă te visezi cu lacrimi în ochi și, mai mult, dacă la trezire chiar ai ochii înlăcrimați înseamnă că unele sentimente din interiorul tău îți cauzează suferință, iar subconștientul te ajută să le scoți din interiorul tău, chiar dacă pentru asta trebuie plângi.

Lacrimile simbolizează compasiunea, vindecarea emoțională și curățarea spirituală. Însă, lacrimile mai înseamnă și durere.

Când visezi pe cineva că plânge ar putea semnifica faptul că trebuie să regândești acțiunile tale și comportamentul pe care-l manifești față de cei din jurul tău.

Îți apare în vis o lacrimă? Ar putea fi vorba despre o mică lecție din trecut, din care ai tras învățăminte.
Dacă am lămurit ce poate însemna plânsul tău în vis, să vedem ce poate semnifica plânsul altei persoane în visul tău. Teoria de specialitate spune că atunci când visezi pe cineva că plânge înseamnă ai sentimente pentru o persoană, nu îndrăznești să i le exprimi.

Știai că dacă visezi un copil, indiferent că e fată sau băiat, înseamnă că poți să afli vești mai puțin plăcute în viitorul apropiat? Se pare că veștile pot veni din partea familiei.

Continuând în același registru, dacă în visul tău un copil plânhe în hohote, ai grijă de tine și de ai tăi în viitorul apropiat, pentru că te vei confrunta cu situații delicate. Pot fi greutăți din punct de vedere financiar sau piedici pe plan profesional.

Ultimele stiri