Acasă Divertisment FOTO – Nostradamus a PROFETIT venirea lui Hillary Clinton la putere! Ea...

FOTO – Nostradamus a PROFETIT venirea lui Hillary Clinton la putere! Ea va declansa unui RAZBOI URIAS!

Celebrul profet Nostradamus a prezis că SUA va avea primul președinte femeie din istorie, iar aceasta va fi Hillary Clinton, denumită de Nostradamus drept ”femeia bărbat”.

În cartea ”Nostradamus – profețiile complete 2001-2015”, autorul Mario Reading analizează catrenele celebrului prezicător și susține că acesta a prezis-o pe Hillary Clinton, dar ce este mai interesant, este faptul că odată cu ajungere la putere, ”femeia bărbat” va naște un conflict extrem de puternic în Europa de Est, scrie stiripesurse.ro.

Foarte interesant, Mario Reading scrie această carte în anul 2006, iar în România a fost ediatată de editura ”Litera”. Mario Reading s-a născut în Dorset și a copilărit în Anglia, Germania și sudul Franței. Cunoscător a patru limbi străine, și-a făcut studiile la University of East Anglia, unde s-a specializat în literatură franceză, germană, dar și în traduceri. Reading și-a petrecut tinereța vânzând cărți rare și a devenit un specialist în traducerea textelor vechi.

content-imagecontent-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentInterviu cu Dan Cristian Popescu: Ce ne ucide? ”Trebuie sa oprim coruptia, lipsa transparentei si risipa banului public”
Articolul următorFOTO – VIDEO Un candidat PNL in Bucuresti SI-A MINTIT sefii de partid si si-a ascuns afacerile pentru a putea candida!