13 C
București
sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăDivertismentComentariul zilei"Ce înseamnă o ”soluție pașnică””? - Ucrainenii nu vor sa auda de...

„Ce înseamnă o ”soluție pașnică””? – Ucrainenii nu vor sa auda de pace, dupa ce au provocat o umilinta uriasa Armatei lui Putin!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Victorie simbolica a rusilor la Avdiivka

Victorie simbolică a rusilor la Avdiivka după ce armata...

Zelenski vrea o ”resetare” în conducerea ţării

Volodimir Zelenski a declarat ca vrea o  ”resetare” de...

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

Mihailo Podoliak, consilier al şefului cancelariei prezidenţiale de la Kiev, a declarat că Ucraina nu va accepta o așa-numită soluție pașnică în război, deoarece Rusia trebuie să răspundă pentru crimele de război comise.

Într-un mesaj postat, vineri, pe Twitter, Podoliak a remarcat că Ucraina nu poate face compromisuri în faţa inamicului și nu poate renunța la teritoriile aflate temporar sub ocupație. „Ce înseamnă o ”soluție pașnică””?, scrie Rador.

Atunci când Ucrainei i se propune să plătească cu teritoriile sale pentru… mii de ucraineni deja uciși și pentru infrastructura distrusă. Adică Ucraina plătește pentru tot, iar Federația Rusă nu este responsabilă deloc pentru crimele de război” – a scris Mihailo Podoliak.

Amintim că, potrivit CNN, preşedintele Volodimir Zelenski a declarat recent că Ucraina este pregătită să negocieze cu Federația Rusă, însă „doar cu cel care poate recunoaște că Rusia a devenit ocupant și este cu adevărat pregătit pentru pace”.

Ultimele stiri