24.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăStirea zileiCe le-a promis americanilor românul ales primar într-un oraș din SUA

Ce le-a promis americanilor românul ales primar într-un oraș din SUA

in:

Stiri pe acelasi subiect

Un român care a emigrat împreună cu familia în 1991 în SUA, a ajuns primarul unui oraș din Florida. Adrian Petrila a promis locuitorilor că va dezvolta orașul.

Un român a ajuns primarul unui oraș din SUA. Adrian Petrila a fost ales edilul orașului american St. Pete Beach din Florida, după ce l-a învins pe edilul în funcție Alan Johnson.

A fost învestit în funcție pe 28 martie, potrivit thegabber.com.

„Cred că St. Pete Beach este unul dintre cele mai bune locuri de trăit din lume, iar împreună nu putem decât să îl facem mai bun”, a spus Petrila.The Gabber a făcut și o fișă a primarului din St. Pete Beach, Adrian Petrila. Adrian Petrila s-a născut în România, în urmă cu 44 de ani. În 1991 a emigrat din România, împreună cu familia sa, în Hollywood, Florida.

În 1995 a început cursurile Universității din Florida de Sud. A absolvit cu o diplomă în psihologie. Și-a cunoscut soția, Irina, în urmă cu 10 ani, la un eveniment al Camerei de Comerț.

Timp de 21 de ani, actualul primar a lucrat în domeniul imobiliar.

După învestirea ca primar, Adrian Petrila a promis că vrea să dezvolte orașul.

Dezvoltarea orașului și densitatea locuitorilor s-au dovedit încă o dată esențiale într-o cursă pentru fotoliul de primar care devenise destul de controversată.

Adrian Petrila, de profesie broker imobiliar, a spus că proiectele de dezvoltare precum extinderea resortului TradeWinds Island provoacă o presiune suplimentară asupra orașului St. Pete Beach.

„Crede cineva de aici că putem face față celor 2.000 de mașini suplimentare pe zi pe care le propun în prezent pentru Tradewinds?”, ar fi întrebat Petrila în timpul unei dezbateri a candidaților.

„Nu putem gestiona densitatea suplimentară. Nu putem gestiona traficul suplimentar. Nu putem face față aglomerației suplimentare. Nu putem face față supraaglomerării suplimentare de pe plajele noastre”, a adăugat el.

El a promis în campanie că va pune presiune pentru o dezvoltare inteligentă a orașului, și nu va aproba nimic care să depășească densitatea actuală permisă și a asigurat dezvoltatorii că se va conforma „absolut fiecarei părți” a Planului Cuprinzător al orașului.

Ultimele stiri