Acasă Stirea zilei Celebru politician roman acuzat ca a plecat la mare cu amanta

Celebru politician roman acuzat ca a plecat la mare cu amanta

Fostul premier Dacian Cioloș transmite, pe contul său de socializare, că nu se află cu o amantă într-o escapadă, așa cum a citit într-un articol apărut în presă.

„’Dacian Cioloș, escapadă de weekend cu amanta la Madrid’ – am dat din întâmplare astăzi peste acest titlu de articol despre mine care reia o poveste inventată despre o presupusă aventură a mea.

Este încă o scorneală veche, care a mai fost vândută acum niște ani în cel mai iresponsabil mod cu putință. Așa cum se întâmplă în plăsmuirea de fake-news, se amestecă ceva adevărat cu zece falsuri și gata știrea la gazetă.

Sunt în Spania, e adevărat, dar cu soția mea, Valérie, pentru a celebra împreună Floriile catolice”, a scris Cioloș pe Facebook.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPrimul mare oras din Europa care interzice complet trotinetele electrice. Ar trebui interzise si in Romania?
Articolul următorRomania pune piciorul in prag: Stop ajutorului pentru Ucraina fara conditii! Ciuca, scrisoare pentru UE, alaturi de premierii din Bulgaria, Ungaria, Slovacia şi Polonia