33.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăStirea zilei”Da-mi banii! Esti un tepar!” - Vila unui celebru miliardar roman, vandalizata...

”Da-mi banii! Esti un tepar!” – Vila unui celebru miliardar roman, vandalizata cu mesaje dure!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Vila de lux din Nordul Capitalei a afaceristului Gheorghe Stelian a fost vandalizată. Mai multe afișe care îl incriminează pe omul de afaceri au fost lipite în jurul casei sale. El a fost implicat în dosarul ANRP împreună cu Dorin Cocoș. Pe afișe, Gheorghe Stelian zis Stelu este acuzat că i-a înșelat atât pe Elena Udrea, cât și pe Dorin Cocoș. 

Vila de lux a afaceristului cunoscut sub numele de Stelu a fost vandalizată. La adresa lui au fost aduse mai multe acuzații printre care, faptul că ar fi păgubit-o atât pe Elena Udrea, cât și pe Dorin Cocoș.

Casa lui Gheorghe Stelian se află pe cea mai bogată stradă din România și în apropierea mai multor ambasade. În ciuda acestor aspecte, cineva a lipit mai multe afișe pe gardul locuinței, dar si pe copacii din apropiere. Hârtii care au fost îndepărtate de oamenii milionarului, pentru a „nu-i păta imaginea”, deoarece pe afișele respective scria că are o datorie de 80 de milioane de euro.

Numele lui Gheorghe Stelian apare în dosarul ANRP. El a fost cercetat de DNA pentru un prejudiciu uriaș de zeci de milioane de euro în legătură cu modul în care a obținut despăgubiri de la stat.

Dacă în primă fază DNA a pus sechestru pe o bună parte din averea lui Gheorghe Stelian, astfel încât la final să se poată recupera prejudiciu, dosarul a ajuns în instanță și „Stelu” a fost condamnat în a doua etapa a cercetării, însă magistrații au considerat că se poate ridica sechestrul impus, fără explicații.

Potrivit unor surse, există și o cercetare pentru a se stabili exact care au fost considerentele pentru care s-a decis ridicarea sechestrului, potrivit Realitatea Plus.

Ultimele stiri