Monden

Ce S-A ALES de infirmiera CARE S-A POZAT cu Gabriel Cotabita pe patul de spital?! Si acum REGRETA!

În urma apariţiei în mass-media a unei poze a lui Gabriel Cotabiţă, pe patul de spital, alături de o femeie într-un halat albastru ce părea a fi angajată a spitalului, a fost constituită o comisie de cercetare şi a fost convocat şi consiliul de etică din cadrul Spitalului Floreasca, scrie libertatea.ro.

Comisia a constatat că fotografia a fost făcută în cadrul secţiei de terapie intensivă a spitalului, iar cea care apărea în imagine, infirmiera Maria Stanciu, era angajată în cadrul secţiei. Poza a fost făcută de o altă infirmieră, Violeta Turcu, scrie Mediafax.

Comisia de disciplină şi consiliul de etică au constatat că au fost încălcate prevederile Legii nr. 46/2003 privind drepturile pacientului şi principiile deontologice din cadrul spitalului şi că nu a fost respectată demnitatea umană.


 

Citeste si:

FOTO – Cum arata Gabriel Cotabita astazi si cu se ocupa, la TREI luni de la tragedie!

Gabriel Cotabita a iesit la plimbare, prin canicula! Vezi primele declaratii!


 

Astfel, conducerea spitalului a dispus desfacerea contractului individual de muncă al celor două salariate începând cu data de 1 august 2015.

Gabriel Cotabiţă a fost internat la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca din 8 mai până în 16 iunie, perioadă în care a fost făcută fotografia.

Legea drepturilor pacientului interzice furnizarea oricăror date medicale sau fotografii ale bolnavilor fără acordul acestora sau al familiilor celor internaţi.

Ultimele stiri

Spre TOP