Acasă Sanatate Ce se intampla daca-ti pui foi de varza in sutien!?

Ce se intampla daca-ti pui foi de varza in sutien!?

Folosite pentru uz extern, frunzele de varză acţionează precum un magnet: îţi iau durerea cu mâna! Varza este un aliment deosebit, dar are şi numeroase aplicaţii terapeutice.

Umflăturile şi edemele datorate traumelor

Dacă te loveşti la mâna sau la picior şi locul lezat începe să se umfle, înfăşoară zona cu foi de varză proaspete şi înfăşoară-te strâns cu un bandaj. Acelaşi procedeu se recomandă pentru loviturile la glezna sau pentru calmarea umflăturilor picioarelor. Pentru rezultate optime, menţine împachetările peste noapte.

Durerile de cap

Dacă suferi de dureri de cap insuportabile, nu este exclus că ele să se datoreze unor afecţiuni oculare. Totuşi, de cele mai multe ori durerile de cap sunt o consecinţă a stresului şi a oboselii, caz în care aplicarea de foi de varză pe tâmple şi pe creştetul capului poate face adevărate minuni. Pune pe cap o şapcă sau o căciulă pentru a fixă frunzele pe poziţie.

Durerile de la alăptare

Pentru femeile care alăptează, aplicarea de foi de varză pe sânii dureroşi poate calma rapid problemele. Aplicaţiile se recomandă atât pe timpul zilei, cât şi pe timpul nopţii.

Sursa: secretele.com

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentO cheama Maria, este din Cluj-Napoca, si a obtinut CEL MAI BUN REZULTAT DIN LUME la Cambridge!
Articolul următorOmul care a ridicat IMPERIUL FINANCIAR al lui Ion Tiriac este in atentia DNA-ului!