Acasă ACTUALITATE Ce se va intampla cu Europa de Est daca Hillary Clinton va...

Ce se va intampla cu Europa de Est daca Hillary Clinton va ajunge presedinte? Vezi profetia lui Nostradamus!

31

Profetiile lui Nostradamus legate de alegerile lui SUA sunt de-a dreptul ingrijoratoare pentru Romania, deoarece interpretarea in cartea lui Mario Readding ofer o perspectiva sumbra in Europa de Est. De fapt predictia lui Nostradamus se referea la alegerea lui Hillary in 2015, dar dupa cum interpreteaza specialistii cartile au fost jucate la cel mai inalt nivel in 2015, iar alegerile au loc doar in 2016. Actul final urmeaza sa aiba loc in data de 8 noiembrie cand se va da runda finala dintre Hillary Clinton si Donald Trump.

 

In rezumatul interpretarii lui Mario Reading asupra catrenelor lui Nostradamus se spune ca “Dupa ce va deveni prima femeie presedinte a Statelor Unite, Hilary Clinton va instraina o mare parte a Europei de Est.”

 

Potrivit lui Nostradamus  „Femeia masculina se va indrepta spre Nord / Va supara aproape intreaga Europa si restul lumii / Doua esecuri o vor pune in dezechilibru / Viata si moartea vor intari Europa de Est.”

 

Interpretarea se refera la faptul ca Hillary Rodhman Clinton ar putea sa fie la primul mandat de presedinte al SUA. Daca cele doua profetii privind asasinarea unui lider mondial si consecintele acesteia se vor implini asa cum a prezis Nostradamus, atunci, doamna Clinton va fi presedintele SUA.

Pe timpul romanilor, Panonia era o zona tribala din Europa de Est, marginita de la Epir la sud si de Dunare la nord, si care ocupa echivalentul teritoriilor de astazi ale Austriei, Greciei, Iugoslaviei, Ungariei, Albaniei si chiar parti din Bulgaria si Turcia. Velleius Paterculus ii considera nedemni pe panoni, iar Ammianus a insistat mult asupra inselatoriei si versatilitatii lor. Se pare ca doamna Clinton ii supara.

 

Imaginea lui Nostradamus asupa “femeii masculine” nu are nimic de-a face, evident, cu influenta hormonala, ci trebuie considerata drept imaginea unei femei care preia munca facuta de obicei de un barbat. In acest caz, problemele apar in partea Nordica a Europei. Americanii, sub conducerea doamnei Clinton, intervin. Acelasi butoi cu pulbere care a explodat cand panonii erau un spin in coasta stapanilor romani explodeaza iar, de asta data impotriva unei alte forme de imperialism.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos