Ce spune POZITIA IN CARE DORMI despre tine si subconstientul tau!

32

Subconștientul este cel care dictează limbajul corpului. Mintea noastră controlează felul în care comunicăm cu restul lumii prin intermediul cuvintelor, care ne oferă și posibilitatea să oferim intenționat informații false.

composition of sleep pose beautiful young girl with pajamas isolÎnsă limbajul corpului nu poate fi “falsificat”. În consecință, gesturile și expresiile faciale spun mai multe despre noi decât propriile cuvinte. Cele mai credibile informații despre cineva le poți obține când respectiva persoană doarme. În stare de trezie, avem doar control parțial asupra gesturilor și expresiilor noastre faciale. Când dormim, conștientul este inactiv, iar limbajul trupului este controlat exclusiv de subconștient.

  1. Dormitul pe spate. Ca regulă generală, dormitul în această poziție înseamnă că vă simțiți destul de relaxat. E un semn de încredere și forță psihologică. Oamenii care dorm astfel sunt plini de încredere în sine în orice situație și sunt întotdeauna bucuroși să asimileze informații noi și să facă noi cunoștințe. Atenție, însă, încrederea în sine se poate transforma foarte ușor în aroganță, lucru indicat de împrăștierea mâinilor și picioarelor prin tot patul și de ocuparea de mult spațiu în timpul somnului.
  2. Dormitul în poziție fetală. Aceasta este poziția primară, caracterizată de dormitul pe o parte cu picioarele strânse sub burtă și brațele înfășurate strâns în jurul corpului sau al păturii. Cei care dorm în această poziție ocupă de obicei doar un colț al patului și le place să doarmă lângă perete. Poziția ar indica faptul că persoana care o adoptă este timidă, ușor intimidabilă și nu îi plac confruntările fățișe. Astfel de oameni au nevoie de un “gardian”, de cineva care să aibă grijă de ei și să îi protejeze de provocările vieții.
  3. Dormitul pe burtă. Poziția se caracterizează prin dormitul pe burtă îmbrățisând salteaua cu brațele. Ca regulă generală, în somn ne sprijinim cu brațele de pernă sau le ținem întinse de-a lungul corpului, cu picioarele, de asemenea, întinse. Cei care dorm predominant în această poziție sunt oameni cărora le place să preia conducerea și să își determine cursul propriei vieți. Cel mai adesea, acest gen de oameni nu suportă prea bine criticile, fiind convinși că doar propriile lor acțiuni și decizii sunt cele ”corecte”. Acastă poziție în somn mai indică încăpățânare și atenție la detalii.
  4. Dormitul pe o parte. Această ultimă poziție în somn se caracterizează prin dormitul pe o parte, dar nu făcut ghem, ca în poziția fetală. Brațele și picioarele sunt întinse sau ușor îndoite. Spre deosebire de poziția fetală, în această poziție corpul pare mult mai relaxat. Oamenii care preferă să doarmă în această poziție au o minte analitică, sunt stabili și demni de încredere. Nu au nici o dificultate în a se adapta oricărei situații în viață și pot face față greutăților chiar fără a poseda o forță mentală extraordinară, sau alt gen de calități speciale.

Sursa: click.ro

Transparenta face diferenta