Acasă Auto Cea mai dificila intersectie din Romania! Soferii isi fac cruce cand ajung...

Cea mai dificila intersectie din Romania! Soferii isi fac cruce cand ajung aici!

230

Timișoara poate spune cu mana pe inima ca are cea mai complicată intersecție din România. Marcajele fac intersecția aproape de neînțeles. 

Mai în glumă, mai în serios, nici polițistul Marian Godină nu te poate ajuta. „Din punctul meu de vedere e logic. Dacă o să staţi pe o bandă, o să vedeţi că nu este nicio problemă. Nimeni nu a venit aici să se joace. Probabil comentariile au apărut pentru că această intersecţie e mai marcată decât alte intersecţii din Timişoara”, a declarat un reprezentant al firmei de construcţii care a realizat lucrarea citat de adevarul.ro.

Alex Duta Pasaj Jiu, Timisoara. Mai nou copiii invata sa faca liniute direct pe asfalt. Bine ca nu erau la ora de bastonase. Probabil cand au desenat pe hartie avea vreun sens in mintea lor, dar de la volan sunt o multime de liniute care nu conteaza. Abia astept sa vad cum se circula si cate tamponari o sa fie. Desi daca stau sa ma gandesc o sa fie cea mai libera intersectie, pentru ca majoritatea o s-o evite…

Raul Patrascu  Noile marcaje din fața pasajului Jiul din Timișoara fac furori. Dar pentru unii oameni, dintr-un grup de facebook, misterul a fost deslușit: “Legenda spune că dacă unești corect punctele vei obține portretul Lui!” – the great Nicolae Robu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos