DIVERTISMENT

Cea mai dorita functionalitate, oferita de Skype! Nu va mai fi nevoie de alte aplicatii pentru a vorbi!

Chiar daca in prezent nu exista vreo platforma pe care sa nu se poata instala o aplicatie dedicata pentru Skype, cat de curand s-ar putea sa nu mai fie nevoie de acest lucru. De ce ? Unul dintre cele mai populare servicii online de VoIP din toate timpurile va deveni o aplicatie web.

skype

Altfel spus,utilizatorul nu trebuie sa faca altceva decat sa intre pe Skype.com de pe orice dispozitiv, sa se autentifice si sa inceapa conversatia. Atat de simplu va fi. Un alt motiv care a stat la baza popularitatii sale consta in achizitia de catre Microsoft de acum cativa ani care nu a facut decat sa se reflecte in pastrarea identitatii serviciului si in investitii financiare suplimentare pentru dezvoltarea sa.

Skype for Web, aflat initial in beta, va functiona de minune pe Internet Explorer, Google Chrome, Firefox si Safari. Nu va conta sistemul de operare, avand in vedere ca toata actiunea se va desfasura in interiorul browser-ului vostru preferat. Astfel, veti putea socializa cu prieteni, rude sau cunostinte de pe un PC public fara sa mai fiti stresati ca ati ramas autentificat cand ati plecat. Ati inchis browser-ul, in acelasi timp ati iesit de pe Skype. Skype for Web nu va necesita sa instalati nimic. Va functiona pur si simplu.

Desi momentan pagina principala Skype.com nu a fost refacuta pentru a scoate in evidenta noua aplicatie web, in comunicatul de presa al companiei se detaliaza foarte clar faptul ca va mai dura cateva saptamani pana vom avea acces cu toti la aceasta reinventarea a platformei de comunicatii online.

Sursa: Playtech

Ultimele stiri

Spre TOP