Acasă Sanatate Cea mai EFICIENTA metoda pentru a elimina toate toxinele din corp!

Cea mai EFICIENTA metoda pentru a elimina toate toxinele din corp!

Dacă sunt eliminate toxinele din corp, atunci organismul îşi va îmbunătăţi o serie de procese fundamentale sănătăţii, scrie lyla.ro.Astfel, dacă toate toxinele sunt eliminate din corp, în primul rând digestia şi întregul aparat digestiv vor funcţiona mult mai bine. Acest lucru înseamnă că pericolul de îngrăşare va scădea simţitor. Mai mult decât atât, ficatul şi organele care se ocupă de sinteză vor fi mult mai revigorate şi îşi vor putea face treaba mult mai bine.

Aceşti factori vor duce pe deoparte la dispariţia stării permanente de oboseală şi totodată vor duce la o reducere a riscului apariţie unor boli, precum cancerul de colon.


Citeste si:

Bautura aceasta iti curata corpul de toxine si o poate face oricine in casa!

Cele mai clare semne ca ai corpul plin de toxine!


Aşadar, iată cum scoţi toxinele din corp, în doar 3 săptămâni:

Prima săptămâna: Pe stomacul gol, consumă o lingură de făină din seminţe de in, amestecată cu 100 de mililitri de kefir şi bea 1 litru de apă rece. Repetă procesul ZILNIC.

A două săptămână: Consumă două linguri de făină din seminţe de in amestecate cu 100 de mililitri de kefir şi bea 1 litru de apă rece, în fiecare dimineaţă.

A treia săptămâna: se consumă câte 3 linguri de făină din seminţe de in în combinaţie cu 150 ml de kefir zilnic, după care se bea un litru de apă rece.

După acest tratament, organismul va fi eliminat absolut toate toxinele şi se va simţi vizibil revigorat şi mult mai sănătos.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCel mai tare TRUC! Alege o carte si apoi urmareste pana la final, NIMENI nu s-a prins CE SE INTAMPLA!
Articolul următorSlabeste inteligent in functie de zona corpului unde se acumuleaza grasime! Ce tip de obezitate te afecteaza?