Acasă Sanatate Slabeste inteligent in functie de zona corpului unde se acumuleaza grasime! Ce...

Slabeste inteligent in functie de zona corpului unde se acumuleaza grasime! Ce tip de obezitate te afecteaza?

181

Pentru a slabi eficient trebuie sa stii si ce zona a corpului este mai afectata de grasime.  Stiinta a gasit si definit 6 tipuri de obezitate, cauzata de diferiti factori, scrie Secretele.com.

Verifica carui grup apartii si cum sa rezolvi problema odata pentru totdeauna.

1. Obezitatea cauzata de regimul alimentar

Acest tip de obezitate este cel mai de intalnit in lume. Este generat de excesul de zahar si mancare. Ca sa rezolvi aceasta problema, trebuie sa iti modifici regimul alimentar si sa faci 30 de minute de exercitii pe zi.

2. Obezitatea cauzata de „stomacul nervos”

Acest tip de obezitate este cauzata de stres, griji si depresie. Oamenii cu aceste probleme de sanatate au tendinta sa consume foarte multe dulciuri. Important este sa incerci sa iti controlezi temerile prin activitati fizice, care sa te elibereze de stres.

3. Obezitatea cauzata de gluten

Aceasta este prezenta mai ales la femei, fie in adolescenta, la menopauza sau in cazul unei dereglari hormonale. Este crucial sa eviti perioadele lungi de sedere, fumatul si consumul de alcool, si sa incerci sa faci exerciti cu greutati.


Citeste si:

Dieta Vedetelor sau Lunara: slabeste in functie de fazele lunii!

Dieta cu masline este cea mai SIGURA cale catre o viata sanatoasa!


4. Obezitatea metabolica aterogena

Oamenii care au burta foarte umflata, ca un balon, au toata grasimea centrata in aceasta zona a corpului. In general, acestia sunt oameni care consuma alcool sau sufera de probleme ale respiratiei.

5. Obezitatea cauzata de circulatia venoasa

Acest tip de obezitatea este de obicei o boala genetica, mostenita. Se manifesta in timpul sarcinii si la oamneii care au tendinta de umflare a picioarelor. Solutia este fie sa alergi, fie sa urci scari.

6. Obezitatea cauzata de lipsa acivitatii

Aceasta afecteaza acele parti ale corpului care au fost cele mai active in trecuut. Cheia in eliminarea acestui tip de grasime nu este sa nu ai mese dese sau regulate, de vreme ce matabolismul isi poate grabi activitatea si poate arde grasimile rapid.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos