Acasă Sanatate Dieta Vedetelor sau Lunara: slabeste in functie de fazele lunii!

Dieta Vedetelor sau Lunara: slabeste in functie de fazele lunii!

33

Demi Moore sau Madonna sunt doar doua dintre numeroasele vedete care au slabit folosind aceasta dieta.

Ideea de baza din spatele acestui regim de slabire este ca luna ar influenta apa din organismul nostru in acelasi fel in care influenteaza oceanele si mareele. Cand luna intra intr-o noua faza, puterea sa de atractie ar afecta felul in care organismul retine sau elimina apa. Citeste mai multe despre cum iti influenteaza retentia apei dieta si masa corporala!

Dieta lunara are doua variante:

• Varianta de baza a dietei varcolac, care consta in a bea doar apa si suc de fructe pentru 24 de ore cat dureaza faza (cu influenta maxima) de luna noua sau de luna plina. Aceasta varianta a dietei Lunare promite sa detoxifice organismul si sa pierzi pana la 3 kilograme intr-o zi din apa acumulata in exces in organism.

• Varianta extinsa a dietei varcolac, care presupune inceperea dietei odata cu faza de luna plina si apoi urmarea unui plan specific de alimentatie in functie de fazele lunii: luna noua, primul patrar, luna plina si ultimul patrar. In timpul fazei de luna plina se recomanda doar consumul de lichide, adica aceeasi metoda ca in cazul variantei de baza. In ultimul patrar este incurajata detoxifierea si eliminarea apei in exces din organism – se recomanda consumul a cel putin 8 pahare de apa pe zi, alaturi de mancare solida. In timpul lunii pline se vor consuma din nou doar lichide, in timp ce in primul patrar poftele sunt cele mai accentuate, astfel ca cei care tin aceasta dieta sunt incurajati sa evite dulciurile si grasimile. Consumul de lichide intre orele 15 si 17 iti creeaza senzatia de satietate, spun sustinatorii acestei diete, si te ajuta sa-ti controlezi poftele. Nu se mai recomanda sa mananci nimic dupa ora 18.

Citeste continuarea aici 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentCine este CU ADEVARAT Coana Chiva, protagonista reclamei ”Prea bun, prea ca la tara!”
Articolul următorE simplu! Construieste-ti singur un VIDEOPROIECTOR pentru telefon, cu ce gasesti prin casa!