33.4 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăSocialAngajariRDS&RCS face angajari in toata tara!

RDS&RCS face angajari in toata tara!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

Compania RCS&RDS a scos la concurs joburi atractive in mai multe orase din tara si in Bucuresti.

În București, compania angajează un specialist pentru postul de PHP Web Developer, care să administreze site-urile companiei. Candidații interesați trebuie să aibă o experiență de minimum doi ani în dezvoltarea de aplicații și/sau site-uri web, precum și să aibă cunoștințe solide de PHP, SQL (MySQL), HTML, JavaScript și CSS.

Tot în București RCS&RDS angajează un Broadcast Designer. Pentru a participa la interviu, candidații trebuie să aibă un portofoliu relevant pentru design grafic și comunicare vizuală. Totodată, ei trebuie să utilizeze cu dexteritate și creativitate: creionul, illustrator, photoshop, indesign, after effects, cinema 4D etc.

Un alt job scos la concurs de către aceeași companie în Capitală este cel de Inginer Vas (Value Add Services) VBU. Printre sarcinile pe care le va avea angajatul se numără: efectuarea lucrărilor de întreținere și upgrade pentru elementele rețelei de VAS, integrarea echipamentelor noi, evaluarea și implementarea noilor servicii, precum și implementarea acordurilor de GPRS Roaming și rezolvarea problemelor asociate acestora.

Tot în București, RCS&RDS caută să angajeze un inginer Core Network VBU Junior, care să fie responsabil de evaluarea și implementarea serviciilor de ultimă generație în telefonie fixă și mobilă, de roaming sau interconectări. Candidații trebuie să cunoască arhitectura, protocoalele și tehnologiile de telefonie fixă și mobilă.

În București și Oradea, compania angajează Inginer Noc (Network Operation Center) 3G. Anunțul se adresează absolvenților de facultăți cu profil tehnic cu cunoștințe protocoale de rețea IP/ATM/SDH și cu cunoștințe tehnologii UMTS/LTE.

Un job de consilier juridic în cadrul RCS&RDS este disponibil pentru orașul Bacău. Candidatul ideal este absolvent de studii superioare juridice și are o experiență de cel puțin trei ani pe o poziție similară.

Compania mai oferă câte un job pentru postul de responsabil vânzări/încasări în magazin în următoarele orașe: Bistrița, Caracal, Cluj-Napoca, Galați, Pitești, Târgoviște, Târgu Jiu și Timișoara. Persoanele interesate trebuie să aibă finalizate cel puțin studiile medii și să aibă experiență anterioară de lucru direct cu clienții.

Sursa: capital.ro

Ultimele stiri