26.8 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăDosarCea mai mare greșeală făcută de PNL la actualele alegeri ... Rares...

Cea mai mare greșeală făcută de PNL la actualele alegeri … Rares Bogdan

in:

Stiri pe acelasi subiect

Crima cu tenta politica in cartierul Aviatiei din Bucuresti

Scene de groaza in cartierul Aviatiei din Bucuresti unde...

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara

Se anunta ninsori slabe in Bucuresti si in tara...

În miezul campaniei electorale, peneliștii își dau seama ce gafă politică au făcut, lăsându-l pe ex-primarul Negoiță să mărșăluiască spre un nou mandat. Prin vocea prim-vicepreședintelui partidului, Rareș Bogdan, ei admit că Mihail Neamțu era alegerea corectă. 

”La Sectorul 3 a fost una dintre marile păcăleli și îmi pare rău că nu ne-am concentrat cu un candidat unic, fără Mihail Neamțu și cu Adrian sau doar cu Mihail Neamțu fără Adrian, pentru că a fost una dintre marile păcăleli că Negoiță nu poate fi bătut. Negoiță, în toate sondajele noastre, are între 34% si 38%, era de bătut. Dacă aveam un unic candidat, Dreapta, îl pulverizam, n-avea nicio șansă Negoiță”, a spus liderul PNL, într-o intervenție la TV.

Așa este, domnule Rareș Bogdan, Negoiță poate fi bătut, sondajele sunt corecte. Iar acele sondaje mai arată foarte clar încă o realitate – cine este singurul care îl putea învinge: Mihai Neamțu! Candidatul Partidului Mișcarea Populară este cotat cu șansa a doua, cu 15,2% din voturi, în timp ce candidatul dumneavoastră, Adrian Moraru e mult în spate, cu doar 9,7% intenție de vot.

Dar să nu vă pară rău! Deși noi, PMP Sector 3, v-am atenționat că faceți o mare greșeală, pe care o recunoașteți abia acum, încă puteți îndrepta situația!

Altfel, cetățenii Sectorului 3 vă pot suspecta de rea intenție. Pentru că, în ciuda evidenței din sondajele de opiniei, continuați să pariați pe un cal mort, în avantajul lui Robert Negoiță. Ce interese ați avea că el să rămână primar încă un mandat?

Domnule Ludovic Orban, domnule Rareș Bogdan, domnule Antonel Tănase, vă lansăm public provocarea de a decide, măcar în al 12-lea ceas, să îl susțineți pe Mihail Neamțu ca unic candidat al dreptei unite. Faceți această alegere firească, și veți vedea că Negoiță va fi învins!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Ultimele stiri