Acasă Economie Cea mai mare TEAPA pentru milioane de romani! Blocurile reabilitate termic VOR...

Cea mai mare TEAPA pentru milioane de romani! Blocurile reabilitate termic VOR TREBUI REFACUTE!

Reabilitarea termică a blocurilor a fost unul dintre principalele subiecte ale recent încheiatei campanii electorale pentru alegerile locale. Bucureștenii sunt nerăbdători să-și vadă blocurile izolate, așa că aceasta a fost principala lor doleanță în discuțiile cu candidații.

Unii dintre ei s-au declarat mai norocoși pentru că locuiesc în blocuri proaspăt izolate termic, însă nu au aflat încă și părerea specialiștilor.

Într-un interviu pentru wall-street.ro, Dragos Militaru, directorul general Fabryo Corporation, unul dintre cei mai mari producători de materiale de construcții din România ne avertizează:

“Vom asista la un adevărat dezastru în Bucuresti, în ceea ce priveste intreg procesul de reabilitare termica, iar acesta se va simti abia in cativa ani. Problemele sunt dramatice. Din punct de vedere tehnic ne putem astepta să se desprinderea placilor de termoizolatie, lucru care va face ca blocurile sa fie realizate din nou. (…) Din păcate, în intreg procesul de reabilitare termica oferit de catre stat nu raspunde nimeni – garantia este scurta, cel mult 1-2 ani, dar sunt cazuri în care nu exista garantii. După 3-4 ani cu ierni grele vor fi blocuri care vor trebui refacute”, susține Dragos Militaru, directorul general Fabryo Corporation, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii din Romania.

Acesta a explicat pentru wall-street.ro că pentru a reduce costurile companiile optează pentru tot felul de tehnici nepotrivite, care nu vor da rezultate pe termen lung.

Spusele lui Dragoș Militaru sunt confirmate și de numărul sesizarilor pe șantierele de reabilitare termică din toata țara s-a triplat in primele sase luni ale anului, arata datele Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC), citate de wall-street.ro.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDecizie FARA PRECEDENT la Carrefour! Clientii vor stabili PRETUL pe care vor sa-l plateasca!
Articolul următorCristian Tudor Popescu anunta URMATORUL PREMIER al Romaniei: Va fi un CASTIG pentru tara!