24.3 C
București
marți, aprilie 16, 2024
AcasăStirea zileiSibiuCea mai SCUMPA distractie din Romania! Costa 10.000 de lei o ora,...

Cea mai SCUMPA distractie din Romania! Costa 10.000 de lei o ora, dar e unica in viata!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Cea mai nouă și atractivă distracție din Sibiu, intitulata Xcape Room Sibiu, solicită 10.000 de lei pentru o oră de evadare dintr-una din camere special amenajate. Tariful este unul dintre cele mai mari din Europa, însă experiența pe care o oferă Xcape Room Sibiu este unică în viață.

Deschis recent Xcape Room Sibiu reprezintă cea mai interesantă și la modă distracție din oraș, fenomenul escape room fiind unul cu tot mai multi adepti in toata tara. Xcape Room Sibiu crește tensiunea, aduce adrenalina și întrebuințează creierul. Totul într-o oră în care distracția este dusă la extrem și pe care n-o veți uita niciodată. Tocmai de aceea prețul este unul pe măsură, 10.000 de lei pentru a evada dintr-o cameră cum nu mai există alta în România. Banii obținuți vor ajunge la copiii cu dizabilități și femeile abuzate aflate în grija Complexului de Servicii Comunitare ”Prichindelul”, din Sibiu.

                ”Xcape Room Sibiu este cea mai nouă și intrigantă formă de divertisment din Sibiu. Plătiți 10.000 de lei pentru o oră unică în viața dumneavoastră. Am avut jucători profesioniști din toată lumea care au rămas plăcut impresionați de oferta noastră. Știm că 10.000 de lei reprezintă o sumă mare, dar credem că merită fiecare leu. Merită pentru că toți acești bani vor merge către copiii defavorizați de la Complexul ”Prichindelul””, a declarat Rareș Lungu, administrator al Xcape Room Sibiu.

xcaperoomsibiu

Xcape Room Sibiu a primit vizita, până în prezent, a unor jucători pasionați de fenomenul escape room din toată țara, dar și din străinătate, din țări precum: Statele Unite ale Americii, Australia, Belgia sau Emiratele Arabe Unite. Toți au fost uimiți de camerele descoperite în Sibiu și au acordat calificative maxime sau foarte bune.

De partea cealaltă, Complexul de Servicii Comunitare ”Prichindelul” este cel mai vechi din Sibiu, fiind deschis în anul 1933. În prezent, de oferta socială se bucură peste 50 de copii cu dizabilități, defavorizați sau mame cu copii. Conducerea instituției spune că o donație de 10.000 de lei ar fi de un foarte mare ajutor, mai ales acum, în prag de iarnă.

prichindelul-2

                ”Noi am fost ajutați foarte mult de-a lungul timpului. Pe lângă banii de la bugetul de stat am primit numeroase donații de la firme sau persoane fizice. O donație de 10.000de lei ne-ar ajuta să schimbăm geamurile vechi și deteriorate din lemn cu unele noi, moderne, de tip termopan”, a declarat directorul complexului, Onorius Moldovan.

Ultimele stiri