Acasă ACTUALITATE Cel mai cautat videoclip al momentului. Cum ti se pare ultimul clip...

Cel mai cautat videoclip al momentului. Cum ti se pare ultimul clip al BUG Mafia cu Michel Kotcha… Bani Bani Bani?

B.U.G. Mafia are o revenire de senzatie pe scenă, veteranii hip-hop-ului românesc lansand piesa „Bani, Bani, Bani”, un featuring cu Michel Kotcha. Melodia e produsă de Tataee şi are şi un videoclip pe bază de glitching. In scurt timp clipul a devenit la mare cautare pe internet si in randul fanilor.

„Bani, Bani, Bani” e prima melodie B.U.G. Mafia din 2017, sosind cu o lună înainte de marele concert programat pentru 27 mai la Arenele Romane. Textul este scris de către cei 3 rapperi din grup, în vreme ce Tataee s-a ocupat de clape, iar Nicu Paţoi de chitară.

Clipul alb-negru e reprezentativ pentru goana actuală după bani. Totul începe cu un copil mic, cu clasica scenă a botezului, când trebuie să aleagă stilou, oglindă, ceas sau… bani. Urmează adolescenţa, când tot ce zboară se mănâncă şi împrejurării mai negre ale vieţii apar. Michel Kotcha furnizează un refren cu tentă R&B pentru această producţie plină de introspecţie cu privire la lăcomie.

Etapele vieţii personajului principal continuă, acesta maturizându-se şi având propriul copil. Urmează creditele, dependenţele şi spirala negativă inevitabilă spre moarte. Regia acestui clip îi aparţine lui Alin Surdu, care a colaborat cu F. Charm, Serena şi Lavinia Pârva. B.U.G. Mafia îşi aşteaptă fanii la evenimentul „România, fă gălăgie” luna viitoare.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentToate salariile bugetarilor cresc de la 1 ianuarie 2018 cu 25%! Iohannis: Nota de plata grea pentru GENERATIILE VIITOARE!
Articolul următorMai rau ca pe vremea comunistilor! PSD numeste la sefia cercetarii romanesti un cercetat PENAL pentru coruptie!