Cel mai iubit politist din Romania SI-A DAT DEMISIA! ”Urasc Politia Brasov si toti sefii ce o conduc!”

21

Marian Godină, polițistul devenit celebru pentru modul în care relata activitățile sale, a anunțat că își dă demisia. Gestul survine la numai o zi după ce Godină a avut o dispută cu superiorii săi.

”M-a sunat tata plângând, mama a fost dusă de urgență la spitlajlul judeten din brasov si nu e bine deloc.

Nu mai vreau politie nu mai vreau nimic.

Urasc politia brasov si toti sefii ce o conduc.

Vreau ca mama mea sa fie bine.

Nu ma pot calma, vreau sa imi aud mama.

Voi militienilor ati reusit.

Imi voi da azi demisia.

O vreau pe mama.”, e mesajul din urmă cu puține minute al lui Godină.

Marian Godină, poliţistul blogger a fost aspru mustrat de şefi, după ce, susţine el, nu a vrut să încalce legea. Totul, după ce omul legii i-ar fi luat permisul unui apropiat al şefei de la Crucea Roşie Braşov. Scandalul ia amploare, pentru că directorul Crucii Roşii ameninţă că îl dă în judecată pe Godină.


Citeste si:

Cel mai iubit politist din Romania E PUS LA PUNCT de sefi dupa ce a luat permisul unui ”SMECHER” din Brasov! ”De ce in 2016 un politist e certat ca isi face treaba?”

VIDEO – Politistii locali din Cluj S-AU FACUT DE RAS la parada de 1 decembrie! Acum sunt viral pe internet!


”Am considerat că este necesar să fac o plângere în acest sens. Şi nimic altceva. Nu m-am adresat nimănui, cerând vreun favor din partea domnului Godină, nu mi-am declinat calitatea, decât cea de la Crucea Roşie, pentru că maşina în care s-a întâmplat era a Crucii Roşii, iar în acest moment mă voi adresa justiţiei pentru ceea ce se întâmplă acum”, a declarat Luana Minea, director Crucea Roșie Brașov, pentru B1 TV.

Şefa Crucii Roşii a luat această decizie, după ce a fost oprită în trafic de poliţist.

Acesta a dezvăluit tot pe Facebook, cum directoarea de la Crucea Roşie Braşov i-a cerut să nu-i ia permisul şoferului care conducea maşina în care se afla şi ea şi cum l-a ameninţat că este prietenă cu şefii lui.

Godină a fost apoi aspru mustrat de şefi.

“Nu te văd bine pentru că doamna face parte şi din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică şi ți-a făcut reclamație. Îți dai seama că se va duce şi la domnul chestor, pentru că are intrare acolo”.

Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, Iulian Surugiu, liderul Sindicatului Național al Agenților de Poliție (SNAP) a declarat că de când Marian Godină a început să povestească pe Facebook ce se întâmplă în Poliție, ”sistemul” este cu ochii pe el.

În trecut, Marian Godină a fost cenzurat de superiorii săi pentru textele îndrăzneţe pe care le publică pe Facebook.