11.8 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăStirea zileiBrasovCel mai iubit politist din Romania E PUS LA PUNCT de sefi...

Cel mai iubit politist din Romania E PUS LA PUNCT de sefi dupa ce a luat permisul unui ”SMECHER” din Brasov! ”De ce in 2016 un politist e certat ca isi face treaba?”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Politistul Marian Godina, cunoscut pentru postarile amuzante pe care le publica pe Facebook, afirma ca a avut probleme cu sefii sai dupa ce a luat carnetul de conducere unui sofer care mergea in masina cu „directoarea Crucii Rosii Brasov”. Acesta spune ca a fost reclamat la superiori ca nu s-a prezentat dar posteaza pe Facebook o inregistrare audio in care se aude cum spune, intrebat de sofer care este numele sau: „Godina”.

Acesta a povestit, tot pe Facebook, ca in data de 8 februarie a oprit o masina „al carei sofer nu a acordat prioritate unui pieton”.

„M-am prezentat, i-am cerut actele soferului si i-am spus ca i se va retine permisul. In timp ce ma duceam spre masina politiei, de pe locul din dreapta fata a masinii oprite a coborat o doamna care a venit la mine si mi-a zis:

-Stati ca nu e chiar asa, stati sa negociem ca eu sunt directoarea de la Crucea Rosie Brasov si colaborez cu sefii tai.

-Va rog sa ramaneti in masina.

Asta a fost singura replica a mea, iar doamna a urcat in masina.

Era clar ca daduse deja telefoane, dar nu a avut curaj sa ma sune careva”.

Marian Godina spune ca i-a retinut permisul soferului dar la scurt timp „colegul de pe echipaj a fost sunat de seful Biroului Rutier Brasov si intrebat daca unul dintre noi a retinut vreun permis”.


Citeste si:

VIDEO – Politistii locali din Cluj S-AU FACUT DE RAS la parada de 1 decembrie! Acum sunt viral pe internet!

Fara indoiala, el este cel mai iubit politist din Romania: ”Radeam in masina cu lacrimi, cand s-a deschis portiera si am auzit-o pe Monica razand la fel!”


„La iesirea din schimb am fost chemat la biroul sefului unde mi s-a reprosat ca m-am purtat urat, nu m-am prezentat si am avut un comportament neadecvat. In birou si-a facut aparitia si adjunctul sefului Politiei Mun. Brasov care mi-a prezentat situatia de parca fusese prezent:

-Nu era niciun pieton pe trecere, i-ai vorbit urat si ai fost arogant. Exista si un martor.

-Ce martor?

Seful a zambit si mi-a zis ironic:

-Era unul pe trotuar care a vazut tot. Oricum nu te vad bine pentru ca doamna face parte si din ATOP ( Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica) si ti-a facut reclamatie. Iti dai seama ca se va duce si la domnul chestor, pentru ca are intrare acolo”.

Luni, 15 februarie, Godina spune ca a fost chemat la Biroul de Control Intern pentru a da explicatii pentru comportamentul sau.

„Doamna m-a reclamat ca, desi soferul m-a intrebat cum ma cheama, am refuzat sa-i spun si i-am zis pe un ton arogant ca scrie pe procesul-verbal cum ma cheama.

Nu sunt dobitoc. Nu a deranjat pe nimeni comportamentul meu. A deranjat ca mi-am permis sa nu tin cont ca doamna are functie. Daca era vorba de comportament, era competent Biroul de Control Intern de a solutiona reclamatia. In schimb, eu am fost chemat la nici 5 ore de la intamplare. Mamaaa, cata promptitudine din partea sefilor, ce tin ei cont de reclamatiile cetatenilor. Sau e pentru ca doamna aceea ‘a avut intrare’.

Si tot pentru ca nu sunt dobitoc si stiu foarte bine cum procedeaza acesti sefi care se cred patroni, discutia dintre mine si acel sofer am inregistrat-o cu telefonul.

Se aude foarte bine ca i-am vorbit strict la subiect, ferm si corect. Se aude si cum ma intreaba cum ma cheama si ii raspund: Godina.

Oare se va sesiza cineva si se va intreba de ce in 2016 se intampla ca un politist sa fie certat ca isi face treaba?
Sunt curios”, incheie politistul Godina, care a publicat si inregistrarea audio.

Aceasta e conversația de care vă spuneam în postul anterior. Se aude destul de clar că nu am fost deloc arogant și i-am spus șoferului cum mă cheamă atunci când m-a întrebat, deși mă prezentasem de prima oară.Se aude și cum spune că va merge la șefii mei.Vă las să decideți dacă am vorbit urât și arogant.

Posted by Marian Godina on 15 Februarie 2016

Ultimele stiri