24.9 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăDivertismentComentariul zileiMarian Godina despre fostul sef al DIICOT, oprit cu scandal in trafic:...

Marian Godina despre fostul sef al DIICOT, oprit cu scandal in trafic: ”Ca să îți ascunzi caracterul de cocalar ai nevoie de puțină inteligență”

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Fostul șef DIICOT Daniel Horodniceanu a avut un dialog în contradictoriu cu polițiștii care l-au oprit în județul Iași pentru un control de rutină, potrivit unei filmări publicate de jurnalist.ro. Deranjat de faptul că i s-au cerut actele la control, Horodniceanu le atrage atenția agenților că el a condus structura de combatere a crimei organizate și că toți polițiștii din județ îl cunosc. „Faceți cu mine chestii d-astea?”, le-a transmis fostul șef DIICOT.

Înregistrarea în cauză a devenit virală pe rețelele de socializare, iar Horodniceanu a fost criticat de către mulți pentru atitudinea sa față de polițiști și procuror.

Polițistul Marian Godină a afirmat că atitudinea vicepreședintelui CSM, Daniel Horodniceanu, este una „tipică unui cocalar” și că astfel de comportamente sunt de domeniul trecutului și arată că unii oameni încă încearcă să folosească funcțiile pe care le dețin în interes personal, în defavoarea legii și a cetățenilor.

”Am vizionat imaginile cu dl Horodniceanu și văd lucrurile cam așa:

Un judecător, în timpul său liber, se filmează cum tunde un gard, activitate care nu are nicio legătură cu viața sa profesională.

Judecătorul este exclus din magistratură pe motiv că a adus atingere imaginii justiției.

Un procuror care e oprit în trafic, invocă funcția de procuror, amenință polițistul că merge la șeful lui, îi amintește polițistului că îi e dator pentru că „din cauza lui” are salariul mărit cu 15%, pentru că a vorbit el cu ministrul, oare ce sancțiune merită?

Eu zic că, păstrând proporțiile, ăsta al doilea e de dus direct la pușcărie.

Lăsând gluma la o parte, consider că orice altă sancțiune în afara destituirii dlui Horodniceanu din magistratură ar fi o bătaie de joc la adresa noastră, a oamenilor de rând care ne dorim ca toți să fie egali în fața legii.

Domnule Horodniceanu, că tot ziceați că vi se vorbește ca unui infractor, să știți că Mihuț, cu trei clase, spărgător de societăți comerciale și de buticuri, e suficient de isteț să nu scape nicio prostie în preajma unui polițist sau la telefon, ca măsură de precauție împotriva unei eventuale înregistrări. Dumneavoastră ați fost mai puțin precaut, ca să fiu amabil.

Așadar, ca să îți ascunzi caracterul de cocalar ai nevoie de puțină inteligență, așa ca Mihuț.

Felicitări polițiștilor!

În cazul în care vor simți ceva presiuni, le recomand să citească Legea avertizorului de integritate și să pună la punct pe oricine ar încerca să le reproșeze ceva, eventual să mă contacteze dacă au nelămuriri.

Cât despre dl Horodniceanu, sper că va fi destituit pentru că a adus o atingere gravă imaginii magistraților români.

Sunt curios totuși ce măsuri va lua CSM”, se arată în postarea lui Marian Godină de pe pagina sa personală de Facebook.

Ultimele stiri