Acasă Brasov Lectie pentru CFR: Cel mai EUROPEAN tren din Romania! ”Nu imi vine...

Lectie pentru CFR: Cel mai EUROPEAN tren din Romania! ”Nu imi vine sa cred ca exista asa ceva la noi!”

Trenul particular Softrans a impresionat mulți români de la lansarea lui pe șinele din România, prin condițiile oferite, dar și a prețurilor mai mici decât cele practicate de CFR.

Producătorul craiovean de rame şi locomotive electrice Softronic, controlat de antreprenori români, caută acum finanţare pentru construirea celui de-al treilea tren electric de mare viteză Hyperion, o astfel de investiţie ridicându-se la 5-5,5 mil. euro.

„Trebuie să scriu ceva despre trenul particular “Softrans” care circulă pe ruta București – Brașov. Nu îmi vine să cred că poate exista așa ceva la noi! Confort deosebit, curatenie, personal amabil, prețul mic al biletelor care se eliberează direct din tren, automate de cafea și dulciuri, toaleta curată, WI / FI impecabil, trenul nu întârzie.

Păstrând proporțiile, m-am simțit ca în trenul Budapesta – Viena!”, scrie Bobaru Horia pe Facebook.

Compania ar vrea să folo­sească Hyperion 3 pe ruta Craiova-Sofia-Atena, dar e o problemă, anume ab­sen­­ţa căii ferate electri­ficate până la Calafat, care, cu o vechi­me de peste 80 de ani, se află într-o stare „deplorabilă“.
URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentIn Italia femeile pot face INCHISOARE daca nu spala sau fac curat in casa!
Articolul următorFOTO INAINTE si DUPA – Cum arata un barbat care s-a decis sa manance NUMAI CARTOFI timp de un an!