11.1 C
București
vineri, aprilie 19, 2024
AcasăEconomieCel mai mare lant de magazine second-hand din Europa a venit in...

Cel mai mare lant de magazine second-hand din Europa a venit in Romania!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Romania e deja calificata la Euro2024. Nu mai sunt bilete la meciul cu Elvetia!

Romania e deja calificata la Campionatul European din Germania,...

Rezumat Video: Kosovo invinge Israel. Romania are din nou sansa sa mearga la Euro!

Echipa nationala a Israelului a pierdut cu 0-1 duminica,...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Rețeaua olandeză de magazine Used Products, lansată în urmă cu 20 de ani în Alkmaar și specializată în cumpărarea și vânzarea de produse second-hand, a anunțat că vrea să intre în România prin vânzarea de franciză, urmând să își detalieze oferta peste două săptămâni, în București, la un forum de profil. 

Compania și-a fixat deja și orașele în care vrea să intre: București, Cluj-Napoca, Iași, Constanța și Brașov, informeaza Profit.ro.

„Fie că vrei să scapi de un produs care nu-ți mai folosește în activitea ta de zi cu zi sau ești în căutarea unui produs, de care ai nevoie pentru o perioada scurtă de timp, și nu dorești să aloci un buget mare pentru achiziționarea lui, magazinele Used Products sunt destinația pe care o cauți!”, este mesajul companiei olandeze.

Fondată în 1997, compania a deschis primul magazin în orașul Alkmaar, iar în prezent are o rețea de peste 50 de magazine 50 (proprii și francizate) în Olanda, Belgia, Spania și Austria.

Used Products cumpără și vinde telefoane mobile, bijuterii de aur, ceasuri, computere, televizoare, instrumente muzicale, articole de uz casnic, biciclete, scutere, camere video, laptop-uri, tablete.

Compania vrea să acorde în România francize cu o durată de 5 ani, cu o taxă cuprinsă între 15.000 euro (franciză simplă) și 60.000 euro, anunțând antreprenorii interesați că vor avea nevoie de o investiție între 50.000 și 100.000 euro, urmând să îi achite și o redevență de 4% din cifra de afaceri, dar nu mai puțin de 600 euro.

Sursa: Profit.ro

Ultimele stiri