Acasă Romani in strainatate Cel mai mare MASON din Romania a intrat in centrul atentiei MONDIALE!...

Cel mai mare MASON din Romania a intrat in centrul atentiei MONDIALE! Cartea sa este numarul 1 in LUME!

72
La trei ani după ce s-a mutat în Marea Britanie, scriitorul român Eugen Chirovici a scris primul roman în limba engleză, iar cartea a devenit un fenomen global, scrie publicaţie britanică The Guardian.
Cel mai recent roman al său, „The Book of Mirrors” (Cartea Oglinzilor), reprezentat de agentul literar Marilia Savvides, se dovedeşte a fi o adevărată lovitură editorială internaţională. Drepturile au fost deja vândute în peste douăzeci de ţări, printre care Marea Britanie (Penguin Random House, Century), SUA (Simon and Schuster), Germania (Random House, Goldmann), Franţa (Les Escales), Italia (Longanesi), Spania (Penguin Random House, Literatura), Olanda, Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Brazilia şi aşa mai departe. În România, drepturile au fost cumpărate de Editura. Romanul va fi publicat la începutul anului 2017, conform stiripesurse.ro.
Scriitorul în vârstă de 51 locuieşte în Reading. A scris 10 romane în România în ultimii 20 de ani, dar cum piaţa de carte locală este prea mică, nu a putut trăi de pe urma vânzărilor şi a lucrat ca jurnalist. Acum, scrie The Guardian, este de aşteptat să obţină o sumă de şapte cifre de pe urma primului său roman în engleză.

„Nu sunt sigur că realizez ce se întâmplă. Este foarte copleşitor şi neaşteptat”, a declarat Eugen Chirovici, potrivit publicaţiei britanice.


Citeste si:

Pentagonul ascunde o baza secreta in muntii Romaniei! Un mare mason spune ca are DOVEZI!

MASONUL care conduce OMENIREA din UMBRA uimeste Romania cu declaratia sa!

Sorin Frunzaverde: Sunt mason, dar nu primesc ordine


Şase agenţii din SUA i-au refuzat cartea fără să ofere explicaţii, iar prima agenţie britanie încercată l-a acceptat imediat. Agenţia Peters Fraser and Dunlop descrie cartea ca un roman incredibil, sofisticat, bine construit. „Nu ai ghici niciodată că este scris de cineva care nu are limba engleză ca limbă maternă”, spun reprezentanţii agenţiei.

Agenţia a început să trimită manuscrisul către edituri din alte ţări în urmă cu trei săptămâni. O editură din Italia a reacţionat în doar trei ore, iar în Germania 11 edituri s-au luptat pentru achiziţionarea drepturilor. Nouă edituri din Franţa şi şase din Marea Britanie au vrut să publice romanul.

Acţiunea romanului se desfăşoară în zilele noastre, fiind povestea asasinării unui profesor carismatic de la Princeton University la sfârşitul anilor 80. Chirovici a declarat că s-a inspirat din stilul unor scriitori clasici, precum Ernest Hemingway, John Steinbeck şi William Golding.

Eugen Ovidiu Chirovici, născut pe 11 mai 1964, la Făgăraș, județul Brașov, este de profesie economist, scriitor și jurnalist român și a îndeplinit funcția de Mare Maestru al Marii Loji Naționale din România în perioada noiembrie 2003 – noiembrie 2010.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos