facebook
ACTUALITATE

Cel mai mare secret militar al Romaniei! Arma de care pana si Putin SE TEME, dezvaluita de un fost sef de stat!

Unul dintre cele mai mari secrete militare al Romaniei a fost dezvaluit de fostul presedinte Traian Băsescu.

Băsescu a anunțat că scutul anti-rachetă de la Deveselu e funcțional încă de acum un an, numai că baza nu era dotată cu rachete. De la finele acestui an, la Deveselu vor ajunge și rachetele. Până la intrarea lor în operatibilitate, România era protejată de rachetele aflate pe navele de război ale SUA aflate în Europa, scrie stiripesurse.ro.

”România putea fi oricând ținta unor lovituri aeriene ale Rusiei într-un teoretic război. Nu a venit generalul Oprea cu scutul anti-rachetă în valiză, din SUA. De când a fost semnat contractul se știa că va fi operațional la sfârșitul lui 2015. El are o componentă în Turcia, care e funcțional, mai e una în Spania, pentru marină, a treia e Deveselu, iar a patra o să fie în Polonia.


Citeste si:

Decizia SOCANTA a Rusiei, care afecteaza economia tarii noastre!

ULTIMA ORA! Decizia luata in legatura cu SCUTUL ANTIRACHETA din Romania!


Componenta militară de la Deveselu e funcțională de anul trecut, de la summitul NATO. Ea e substituită de rachetele aflate la bordul navelor americane aflate în Mediterana de Este și, uneori, în Marea Neagră până la dotarea cu rachete a bazei de la Deveselu. România a fost mereu o țintă a Rusiei. Apariția scutului de la Deveselu nu a ridicat riscul de a deveni țintă, ci l-a scăzut.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Share Page

Close