Acasă Economie Cel mai mare Targ de Joburi si Cariera din Romania, eJobs Expo...

Cel mai mare Targ de Joburi si Cariera din Romania, eJobs Expo va avea loc intre 17-18 mai la ROMEXPO!

32

Cel mai mare Targ de Joburi si Cariera din Romania, eJobs EXPO ofera mii de oportunitati de angajare, zeci de workshop-uri si sute de premii celor 35.000 de participanti asteptati anul acesta.

A doua editie a celui mai mare Targ de Joburi si Cariera din Romania are loc, anul acesta, intre 17 si 18 mai, in Pavilionul Central al Complexului ROMEXPO. Intrarea candidatilor este gratuita pe baza de CV, programul evenimentului fiind:

* Vineri, 18.05: 10.00 – 19.00

* Sambata, 19.05: 10.00 – 17.00.

“Pentru a profita de oportunitatile oferite de eJobs EXPO, recomandam vizitatorilor sa participe la targ cu CV-ul lor eJobs, in format SmartCV (prevazut cu un cod de bare), tiparit intr-un singur exemplar. Candidatii pot descarca gratuit SmartCV-ul lor din contul eJobs.ro. Cu un singur exemplar al SmartCV-ului, candidatii pot aplica la toate joburile dorite, in cadrul eJobs EXPO. CV-ul aplicantului va fi scanat si salvat automat in baza de date a companiei. Astfel, atat candidatii cat si angajatorii vor fi mai eficienti in procesul de recrutare. Folosirea Sistemului SmartCV optimizeaza timpul de aplicare și de selectie, in favoarea interactiunii directe dintre candidat si angajator”, a declarat Ana-Maria Cetatean, Brand Manager eJobs.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos