Acasă Sanatate Cel mai RAPID si USOR test care-ti spune daca suferi de CANCER...

Cel mai RAPID si USOR test care-ti spune daca suferi de CANCER pancreatic!

39

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea Queen Mary din Londra au identificat trei proteine care semnalează cu acurateţe prezenţa cancerului pancreatic în organism.

Ei cred că această descoperire ar putea duce la dezvoltarea unui test de urină mai performant, non-invaziv, ce va putea fi recomandat tuturor persoanelor care riscă să dezvolte această boală, scrie doctorulzilei.ro.

Cancerul pancreatic ocupă locul al 11-lea în topul celor mai frecvente tipuri de cancer din Marea Britanie, unde sunt diagnosticate 9.000 de cazuri noi în fiecare an.

Este, de asemenea, unul dintre cele mai periculoase tipuri de cancer, deoarece doar 3% din totalul pacienţilor reuşesc să supravieţuiască cinci ani după diagnosticare. Prin comparaţie, acest procent este de 87% pentru cancerul mamar şi de 98% pentru cancerul testicular.


Citeste si:

Descoperire UIMITOARE: Daca manaci aceasta planta, celulele CANCEROASE se distrug intre ele!

CONCLUZIE SOCANTA a medicilor: Apa de la robinet este VINOVATA pentru cresterea cazurilor de CANCER in Romania!


Boala cauzează puţine simptome în stadiile incipiente şi, de cele mai multe ori, este detectată abia în stadii avansate, când nu mai poate fi tratată. Şi, chiar atunci când semnalele de avertizare se manifestă, ele sunt adeseori trecute cu vederea, pentru că sunt uşor de confundat cu cele generate de boli obişnuite, uşor de tratat.

Medicii spun că această boală este „un lup în haine de oaie”, pentru că simptomele sale – dureri de spate, icter şi pierderea în greutate – seamănă cu cele provocate de luxaţiile lombare, indigestie şi reflux gastric.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos