CONCLUZIE SOCANTA a medicilor: Apa de la robinet este VINOVATA pentru cresterea cazurilor de CANCER in Romania!

63

In Romania sunt aproximativ 480 de mii de bolnavi de cancer. Multe dintre aceste cazuri ar putea fi evitate daca s-ar fi alimentat corect, considera profesorul-doctor Pavel Chirila.

Inainte de aparitia industrializarii, mancarea era numai naturala si nimic nu era prelucrat chimic, astfel ca nu se inregistrau cazuri de cancer. O data cu evolutia industriei alimentare, a aparut si incidenta acestei maladii, arata sfatulbatranilor.ro. Fiecare dintre noi, in secolul 21, facem greseli de alimentatie care favorizeaza imbolnavirile. Specialistii au legat evolutioa industrializarii alimentare, inventariind greselile de alimentatie, scrie cancan.ro.

Cele sase greseli de alimentatie, explicate pas cu pas


Citeste si:

Reputat chimist roman: Cancerul este provocat de un parazit! Daca acest parazit este distrus, evolutia cancerului se va opri imediat!

Ai incercat combinatia de bicarbonat de sodiu cu lamaie? Vezi aici reteta care TE PROTEJEAZA de cancer!

Coincidenta sau legatura clara? Peste 90 la suta din bolnavii de cancer au suferit ACEASTA INTERVENTIE stomatologica inainte!


Prima greseala: Aparitia zaharului alb: In 1830 a aparut zaharul alb. Un dizaharid care facea abatere de la alimentatia normala a omului. Omul manca poliglucide. Mierea contine 3,4 la suta zaharoza adica mai putin decat zaharul. Astfel ca zaharul alb are un impact metabolic imens asupra organismului.

A doua greseala: Faina alba – Un francez a descoperit faina alba folosind-o in locul fainii integrale. Mineralele, fibrele sunt in procent foarte mic in faina alba.
A treia greseala: Descoperirea ingrasamintelor chimice – plantele cresteau mai repede, la fel si productia, dar este o gandire gresita deoarece ea punea accent pe cantitate nu pe calitate. In 40-50 de ani de folosire a ingrasamintelor chimice imunitatea plantelor a scazut vertiginos, iar acestea nu mai erau in stare sa se apere de atacurile insectelor. Asta a dus la cea de-a patra greseala: Folosirea insecticidelor.
A cincea greseala – introducerea aditivilor alimentari si a E-urilor in alimentatie incepand cu anii 1960 pentru ameliorarea calitatii organorectice adica sa fie mai placute la gust.
A sasea greseala – Organismele modificate genetic.

Apa de la robinet, zaharul si mezelurile provoaca cancer!

Transparenta face diferenta