Acasă Angajari Realitatea despre care Ponta si Iohannis nu VORBESC niciodata! Romanii PLEACA MASIV...

Realitatea despre care Ponta si Iohannis nu VORBESC niciodata! Romanii PLEACA MASIV din tara, cifrele sunt INGROZITOARE!

43

Ii vedem aproape zilnic la televizor certandu-se sau discutand despre imigrantii sirieni, dar niciodata nu vorbesc despre tragedia demografica prin care trece Romania.

Aproape 5 milioane de români au plecat din țară pentru a locui și lucra în alte state, alegând, conform unor date oficiale foarte recente aflate în posesia Profit.ro, în principal Italia, Spania și Statele Unite ale Americii, dar optând și pentru state precum Guyana, Barbados, Sfânta Lucia, Sfântul Kitts și Nevis, Antigua și Barbuda, Bahamas, Botswana, Grenada, Lesotho, Comore, Cambodgia, Seychelles, Mauritania, Sao Tome, Zimbabwe, Madagascar, Malawi, Bahrain, Guineea, Vietnam, Trinidad Tobago, Burkina Faso.


Citeste si:

Romanii din strainatate ANUNTA CA RENUNTA LA CETATENIE daca statul le cere in continuare 800 de lei ca taxa, pentru NIMIC!

ANAF-ul a luat la tinta ROMANII DIN STRAINATATE! Va fi prapad!


Aceste raportări de ultimă oră, care sunt prezentate în premieră de către Profit.ro fără ca până în prezent să fi fost expusă o situație detaliată a românilor plecați în toate colțurile lumii, relevă că în alte state sunt 3,8 milioane români aflați în evidența autorităților locale plus încă 1,1 milioane români care locuiesc efectiv pe teritoriile statelor de reședință, dar nu figurează ca atare în evidențe deoarece fie dețin două cetățenii, fie nu și-au înregistrat șederea la serviciile de imigrări locale.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos