Acasă ACTUALITATE Cel putin 10 morti si 50 de raniti, in metroul din Sankt...

Cel putin 10 morti si 50 de raniti, in metroul din Sankt Petersburg! Bombele au fost incarcate cu srapnel!

133
Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat luni că autorităţile de la Moscova iau în calcul toate ipotezele, inclusiv terorismul, în exploziile produse în cursul zilei în metroul din Sankt-Petersburg, cel de-al doilea oraş al Rusiei, soldate cu moartea a 10 persoane, informează Reuters.

Există morţi şi răniţi la Sankt Petersburg, a declarat Putin, care a transmis condoleanţe şi a anunţat că a vorbit deja cu şefii serviciilor de securitate. Şeful statului rus a menţionat că deocamdată nu este clar ce anume a provocat ‘incidentul’ şi că autorităţile încearcă să stabilească cauzele.

Potrivit unei surse din serviciile pentru situaţii de urgenţă din Rusia, citată de Reuters, zece oameni şi-au pierdut viaţa în exploziile produse în două garnituri la două staţii ale metroului din Sankt Petersburg. ‘Potrivit primelor informaţii, 10 persoane au fost ucise şi peste 50 au fost rănite’, a declarat pentru Interfax o sursă din cadrul Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă.

Agenţia de presă Interfax a citat o sursă care a declarat că în cel puţin una dintre explozii a fost folosit un dispozitiv umplut cu şrapnel.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos