Acasă ACTUALITATE Cum ii RESPECTA PSD pe romani? Iordache – ”Alta intrebare” a fost...

Cum ii RESPECTA PSD pe romani? Iordache – ”Alta intrebare” a fost RASPLATIT cu o functie inalta in stat pentru MERITELE lui!

„S-a sacrificat” după scandalul OUG 13, şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Justiţiei, dar partidul nu îl lasă de izbelişte. Deputatul PSD Florin Iordache urmează să redevină vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, potrivit unor surse politice.

Florin Iordache a fost vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor şi în legislatura trecută, iar în ultima sesiune din 2016 a fost chiar preşedinte al camerei inferioare a Parlamentului. După alegerile din decembrie 2016, a preluat şefia Comisiei Juridice a Camerei Deputaţilor, de unde a demisionat pentru a deveni ministru al Justiţiei. Mandatul său a fost însă unul scurt, finalizat printr-o demisie pe fondul protestelor de stradă după adoptarea OUG 13.

Fostul ministru urmează să fie validat din nou ca vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, pe locul lăsat liber de Rovana Plumb în momentul în care a devenit ministru al Fondurilor Europene. Funcţia de la Cameră este ocupată în prezent de Carmen Ileana Mihălcescu (PSD), dar aceasta ar urma să-i cedeze locul lui Florin Iordache, potrivit surselor politice.

Propunerea a fost făcută în mod oficial în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCel putin 10 morti si 50 de raniti, in metroul din Sankt Petersburg! Bombele au fost incarcate cu srapnel!
Articolul următorElevii din scolile profesionale vor primi GRATUIT cazare si masa de la stat!