24.5 C
București
miercuri, iulie 24, 2024
AcasăACTUALITATECele 10 porunci ONLINE: Sfaturile Patriarhului Daniel pentru preotii CARE STAU pe...

Cele 10 porunci ONLINE: Sfaturile Patriarhului Daniel pentru preotii CARE STAU pe Facebook si Twitter!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Toti popii din Romania au primit o serie de indicatii despre cum sa se comporte si ce sa spuna pe retelele de socialziare.

„Biserica noastră are datoria de a înţelege modul de funcţionare al societăţii informaţionale şi de a intra în reţelele de socializare pentru întâlnirea cu omul de astăzi”, se arată într-un îndemn al Patriarhului Daniel, citat de Ştirile Pro TV.

Potrivit acestuia, reţelele de socializare pot contribui la o mai bună cunoaştere reciprocă a diferitelor tradiţii şi la consolidarea comunităţilor de credinţă. „Totuşi, (utilizarea media digitală) poate aduce şi noi provocări sau pericole în privinţa păstrării valorilor”, avertizează el.


Citeste si:

Statul roman FLUIERA in Biserica! BOR executata SILIT pentru DATORII!

BOR reintroduce o PEDEAPSA abolita acum sute de ani!


Patriarhul Daniel nu are încă un cont personal de Twitter sau Facebook. Ca orice personalitate, înalt prea sfinţitul Daniel are el însuşi mai multe pagini fictive. Una din acestea a adunat aproape 2.300 de like-uri. Administratorul e prieten cu Constantin Brâncuşi, Florin Salam şi Mihai Eminescu, iar tot ce apare în timeline n-are legăturî cu cele sfinte.

Papa Paul al II-lea a fost primul înalt prelat care a văzut eficienţa reţelelor sociale, iar exemplul e dus mai departe de Papa Francisc.

Sursa:  Ştirile Pro TV

Ultimele stiri