Acasă Dezvoltare personala Cele mai clare semne ca JUMATATEA TA are pe altcineva!

Cele mai clare semne ca JUMATATEA TA are pe altcineva!

32

Descoperirea şi recunoaşterea unei aventuri sunt mai degrabă un proces în care tu începi să observi anumite semne şi, pe măsură ce numărul acestora creşte, ajungi la concluzia că jumătatea ta calcă strâmb.

Exista semne majore ale infidelitatii dar si semne obisnuite. Primele sunt adevarate „steaguri rosii” si nu ai cum sa te inseli asupra semnificatiei lor. Cele din cea de-a doua grupa sunt mai putin evidente si, de obicei, unul singur nu inseamna mare lucru, insa pe masura ce se strang aproape ca iti sare in ochi faptul ca esti inselat(a).

1. Semn major: O fata rosie
Cand partenerul vine acasa observi ca fata lui(ei) este rosie sau inrosita – acesta poate fi un semn clar a faptului ca te insala. In cazul unui barbat, fata rosie/inrosita poate dezvalui faptul ca a luat Viagra in urma cu cateva ore. Si ce alt motiv in afara unei partide de sex l-ar fi facut sa ia o astfel de pastiluta?

Daca vorbim de o femeie care se intoarce acasa cu fata rosie, acesta poate dezvolui faptul ca fata unui alt barbat i-a atins obrajii. Fetele barbatilor sunt, adesea, aspre cu exceptia cazului in care abia s-au barbierit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos