13.5 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăACTUALITATETurismCele mai scumpe case din lume

Cele mai scumpe case din lume

in:

Stiri pe acelasi subiect

Cu cat se scumpesc anul acesta apartamentele in Romania

Specialistii in imobiliare estimeaza ca apartamentele cu doua sau...

Cine-i numara casele lui Iohannis? Te apuca ameteala cand citesti declaratia de avere a lui Tariceanu!

Calin Popescu Tariceanu l-a apostrofat pe presedintele Klaus Iohannis...

Se intind pe suprafete foarte mari, sunt impozante asemenea unor castele si se afla in mijlocul unor peisaje mirifice. Aceasta poate fi descrierea, pe scurt, a celor mai scumpe resedinte din lume.

In aceste vile, luxul este la el acasa. Sunt atat de impunatoare incat lasa cu gura cascata pe oricine le vede. Evident, pretul acestor palate este unul pe masura. Iata care sunt cele mai scumpe cinci resedinte din lume.

Antilla-Mumbai-India-expensive-houseAntilla – cea mai scumpa casa din lume se gaseste la Mumbai, in India. Este un edificiu cu 27 de etaje si apartine miliardarului Mukesh Ambani. Aici pot fi parcate 168 de masini si are trei heliporturi. De asemenea, impozanta cladire are noua ascensoare, o sala de yoga, un teatru cu o capacitate de 50 de locuri, o piscina enorma, trei etaje de gradina si o sala de bal. respectiva cladire a fost creata de arhitectii Perkins & Will din Chicago. Edificiul, evaluat la un miliard de dolari, a vor facut sa reziste la un cutremur cu magnitudinea de 8 grade pe scara Richter.

Vila LeopoldaVila Leopolda – pe Riviera Franceza se afla cea mai mare resedinta contruita in localitatea Villefranche-sur-Mer. A apartinut regelui Leopold al II-lea al Belgiei. Dupa moartea sa a fost transformata in spital de razboi. Are peste 40.000 de metri patrati, din care opt hectare sunt doar de gradina. Printre altele, acest impozant palat are un salon de 400 de metri patrati si 12 piscine. Vila este evaluata la 750 de milioane de dolari.

One-Hyde-Park16One Hyde Park Penthouse – se gaseste in zona Knightsbridge, Londra, Marea Britanie. Se afla intr-un exclusivist complex comercial a carui constructie a fost inceputa in anul 2007 si a fost terminata in anul 2009. Penthouse-ul se gaseste la etajul 11 al unuia dintre cele doua turnuri. Are o vedere panoramica asupra Londre si este ravnit de multi multimilionari care isi doresc sa locuiasca aici. Cladirea este proprietatea unei companii care are legatura cu Hamad bin Jassim bin Jaber Al Thani, premierul din Qatar. Este evaluata la 225 de milioane de dolari.

Fairfield Pond The HamptonsFairfield Pond „The Hamptons” – Omul de afaceri si multimilionarul american Ira Rennert are o casa de vacanta la Oceanul Atlantic. Este vorba despre un complex format din trei vile, contruite in stil italian. Palatul are nici mai mult nici mai putin de 29 de camere si 39 de bai. De asemenea, dispune de o sala de bowling, doua terenuri de tenis si un teren de baschet. Resedinta este evaluata la 220 de milioane de dolari.

hearst_castleHearst Castle – Se afla in California, SUA. Palatul a fost construit pentru magnatul William Randolph Hearst, proprietar de reviste, ziare, statii de radio si posturi de televiziune.  Castelul are 56 de camere, 61 de bai si 19 saloane pentru diverse evenimente. De asemenea, are gradini imense, piscina, teren de tenis si un cinematograf, printre multe alte facilitati. Proprietatea este evaluata la 190 de milioane de dolari.

Ultimele stiri