Acasă ACTUALITATE Cine-i numara casele lui Iohannis? Te apuca ameteala cand citesti declaratia de...

Cine-i numara casele lui Iohannis? Te apuca ameteala cand citesti declaratia de avere a lui Tariceanu!

1645

Calin Popescu Tariceanu l-a apostrofat pe presedintele Klaus Iohannis dupa discursul din Parlament cu obraznicia caracteristica: „Ma intreb ce era in capul presedintelui cand vorbea de oameni integri la varful statului. In momentul in care tu esti condamnat pentru modul in care ai obtinut o casa, cand nu ti-ai platit banii la stat pentru meditatii, mi se pare nefiresc sa dai lectii”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.

Calin Popescu Tariceanu, presedinte al Senatului este unul dintre rasfatatii vremurilor ante si postdecembriste. Pozitionat ca simbol al liberalismului Tariceanu a fost un nelipsit politician si detinator de functii publice. Aceste functii care implica un program de cel putin opt ore, daca nu mai mult, nu l-au impiedicat sa faca si afaceri de milioane de euro in paralel. Cu alte cuvinte cand nu semna documente pentru bunastarea romanilor, semna documente pentru bunastarea personala, iar de multe ori a incurcat lucrurile. Din acest motiv procurorii au reusit sa-l trimita in judecata pentru savarsirea infractiunilor de marturie mincinoasa si favorizarea faptuitorului intr-un dosar privind retrocedarea nelegala a unei suprafete din Padurea Snagov si a Fermei Baneasa, scrie Bucurestiul.ro.

Disconfortul creat de acest dosar il indreptateste sa se lamenteze zilnic ca este persecutat de institutiile statului, mai ales ca locuieste intr-o vila uriasa pe malul lacului Snagov, pe care poate nu ar vrea sa ne explice cum a dobandit-o!

Casa presedintelui Senatului are o suprafata de 455 de metri patrati si un teren aferent de 1700 de metri patrati. Membru fondator al PNL, fost premier si ministru, Calin Popescu-Tariceanu (64 de ani), figura de prim rang a politicii romanesti, a ajuns la a cincea casatorie, nevasta actuala fiind Loredana Moise, originara din Buzau. In prezent presedinte al Senatului, Tariceanu locuieste de ani buni pe proprietatea sa uriasa din Snagov, arata o investgatie realizata de stirilekanald.ro.

Aici, demnitarul a achizitionat in 2002 un teren de 1700 de metri patrati, cu iesire la lac, pe care si-a ridicat o vila impunatoare, cu o suprafata totala de 455 de metri patrati. Domeniul lui Tariceanu are ponton, foisoare si tot felul de dependinte, „beneficiind” si de un gard suficient de inalt ca sa blocheze privirea oricarui curios. Amenajarea vastei incinte, dar si ridicarea cladirii l-au costat scump pe politician, care acum 10 ani recunostea ca a scos din conturile sale bancare suma de 480000 de euro, necesara pentru dotarea imobilului!

casa tariceanu snagov
sursa foto: stirilekanald.ro

De ce ii fuge lui Tariceanu pamantul de sub picioare? Alta intrebare!

Daca ne uitam de-a lungul timpului in trecutul lui Calin Popescu Tariceanu lucrurile sunt destul de complexe si greu de explicat, motiv pentru care justificarea averii ar fi o problema destul de consistenta pentru demnitarul afacerist. Pentru inceput va prezentam doar o lista de afaceri din curriculum-ul vitae al presedintelui Senatului, care incearca sa ne convinga ca si-a dobandit in mod corect averea. Iata care sunt firmele la care a detinut diverse calitati omul politic.

ROMTRUCKS SRL
ROMPETROL DOWNSTREAM SRL
SOPAS – SERVICII FINANCIARE & LEASING SA
P.V.B. EUROCONSULTING SRL
Societatea de Administrare a Investitiilor SAFI – INVEST SA
LIBRA INTERNET BANK SA
INTERVAM SA
CLUBUL VINULUI SA
AUTOMOTIVE TRADING SERVICES SRL
TELECOMMUNICATION CABLE MANAGEMENT – TCM SRL
TILT & PARTNERS PRODUCTIONS ROMANIA SRL
LEADER HIGH-TECH SA
AMC A.P.I.A. EXPO SRL
ANTREPRIZA DE LUCRARI PUBLICE SI INDUSTRIALE – A.L.P.I. SA
Prima Broadcasting Group SA
ATS LEASING SRL
ICARE SERVICES SRL
PUBLI-MEDIA SRL
L.C.S. CARGO INTERNATIONAL SRL

Iata aici si cum arata declaratia de avere a unui om disperat ca statul roman ar putea sa-l intrebe cum si-a construit aceasta avere, ba chiar ar putea sa solicita confiscarea averilor ce nu pot fi justificate.

avere calin popescu tariceanuavere calin popescu tariceanu1avere calin popescu tariceanu 2avere calin popescu tariceanu 3avere calin popescu tariceanu 4

 

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos