27.9 C
București
marți, iulie 23, 2024
AcasăACTUALITATETehnologieCele mai tari trucuri pentru WhatsApp! Le stiai?

Cele mai tari trucuri pentru WhatsApp! Le stiai?

in:

Stiri pe acelasi subiect

Sunt numeroase trucuri pentru WhatsApp si cele mai multe dintre ele nu sunt cunoscute pentru ca majoritatea ne limitam la a trimite si primi poze sau mesaje.

Pentru cei care folosesc aplicația zilnic, WhatsApp nu mai este demult un mister. Alții, însă, probabil nu sunt conștienți de numărul mare de posibilități pe care WhatsApp li-l oferă. Din această cauză, am alcătuit o listă cu unele dintre cele mai bune .

Cum transferați conversațiile

În cazul în care aveți un telefon Android cu un card microSD, este foarte ușor să salvați conversațiile. Selectați meniul, apoi ”Settings”, ”Chat Settings” și ”Blackup Conversations”. Informațiile vor fi transferate ulterior, odată cu cardul. Dacă nu aveți card, va fi nevoie de un manager de fișiere pentru a accesa sdcard/WhatsApp, locația la care sunt stocate datele, și pentru a le transfera. Pentru iOS, instrucțiunile complete pot fi găsite pe site-ul Apple.

Cum ascunzi activitatea

După cum probabil știți, în dreptul contactelor apare de multe ori expresia ”Last seen on…”. În cazul în care vreți să vă ascundeți activitatea, trebuie să acceasți meniul, urmat de ”Setting”, ”Account” și ”Privacy”. La ”Status” puteți selecta ”Nobody”, iar atunci nimeni nu va mai putea vedea când ați fost activ pe WhatsApp ultima oară. Trebuie menționat că din acel moment, nici voi nu veți mai putea vedea activitatea altora.

Cum recuperezi mesaje șterse

Uneori se întâmplă să mai ștergem un mesaj, doar pentru a realiza mai târziu că acest ne era necesar dintr-un anume punct de vedere. WhatsApp face backup la mesagerie în fiecare dimineață la ora 4, iar dacă vreți să recuperați mesajele șterse, cea mai ușoară metodă este să dezinstalați și să reinstalați ulterior aplicația. Atunci veți avea opțiunea de a restabili baza de date cu mesajele din ultimele șapte zile.

Utilizatorii de Android pot avea acces și la mesajele mai vechi de șapte zile prin instalarea unei aplicații pentru administrarea fișierelor. Acestea vor putea fi găsite în locația ”sdcard/WhatsApp/Databases”. Fișierul care vă interesează trebuie redenumit msgstore.db.crypt, iar apoi trebuie să accesați ”Settings”,”Apps” și ”WhatsApp”. Faceți click pe ”Clear Data” și restabiliți în continuare baza de date.

Mai multe trucuri aici

Ultimele stiri