Acasă Monden Celebra femeie de afaceri din Romania, gasita moarta in masina la doar...

Celebra femeie de afaceri din Romania, gasita moarta in masina la doar 33 de ani

La doar 33 de ani, Mihaela Galani, o tânără antreprenoare din Constanța, care avea o afacere cu pantofi lucrați pe comandă, a murit fulgerător. Aceasta a fost găsită inconștientă în mașina sa și transportată la Spitalul Județean Constanța, dar nu a mai putut fi salvată, după ce a intrat în stop cardio-respirator.

Trupul neînsuflețit al tinere femei de afaceri va fi depus la Arhiepiscopia Tomisului, urmând ca în 5 ianuarie Mihaela să fie condusă pe ultimul drum.

Jurnalista Monixa Coroiu a transmis un mesaj emoționant. „Am inima împietrită! Un copil minunat, încercat în scurta sa viață de multe provocări, dar care și-a păstrat mereu bunătatea și optimismul, a plecat în această dimineață la stele… Mihaela Galani a fost una dintre cele mai speciale studente de-ale mele, deșteaptă, ambițioasă, blândă, caldă și mereu cu un zâmbet larg pe buze…

Drum lin în Lumină, om frumos! Știu că te vei regăsi acolo sus cu fratele tău, dar aici ai lăsat un gol imens! Nu știu ce le-aș putea spune acum părinților tăi… Chiar nu știu”.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentProfesorul Răzvan Cherecheş ii avertizeaza pe romani sa se astepte la ce e mai rau: ”Valul 5 va fi un dezastru pentru România”
Articolul următorPrimarul din Sinaia este infectat cu Omicron. Zeci de mii de turisti au facut sarbatorile la Sinaia