Acasă Monden Ilie Nastase e de nerecunoscut dupa Covid. Sotie: ”Nu știu ce i-au...

Ilie Nastase e de nerecunoscut dupa Covid. Sotie: ”Nu știu ce i-au băgat în spital…”

1448

Cunoscut pentru performanțele în tenis și relațiile amoroase tumultoase, Ilie Năstase s-a infectat recent cu coronavirus. Acesta a fost internat la Matei Balș, deși s-a vaccinat.

Tenismenul spune că vaccinarea l-a ajutat să facă o formă de boală ușoară. Soția sa e, în mod paradoxal, extrem de încântată că Năstase a avut COVID. După ce a amenințat în repetate rânduri că divortează, Ioana Năstase se declară mai fericită ca niciodată.

„Ilie e mai bine decât înainte! Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut, dar e într-o formă de zile mari! Taie și cară lemne toată ziua, pentru că eu sunt cu șemineul. Eu nu concep să nu am șemineu în casă.

Îmi place să stau lângă șemineu, să beau un vin fiert și să mă relaxez. În pijamale, evident! Am stat în pijama toată ziua de când suntem aici, de dimineață până seara, am lenevit. Am ieșit și în club puțin„, a spus Ioana Năstase, pentru Click.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentDan Puric la moartea lui Victor Socaciu: ”A fost o icoană de român, frumos, cinstit, puternic, care și-a iubit până în ultima clipă neamul”
Articolul următor„Voi nu vedeţi cât de săraci suntem? De ce să fim şi răi?” – Mesaj emotionant al lui Robi din Las Fierbinti de Craciun