Acasă Gluma Zilei Celebru lider PSD, pus la punct in direct la Antena 3: ”Ati...

Celebru lider PSD, pus la punct in direct la Antena 3: ”Ati inceput facultatea la 30 de ani, ce stiti?”

2626

Senatorul PSD Serban Nicolae, al carui comportament public grobian este de notorietate, a fost pus la punct chiar la Antena 3 de catre un lider PNL, Tanase Stamule.

Serban Nicolae si Tanase Stamule au inceput sa se certe din cauza repatrierii aurului BNR de la Londra. Nicolae este autorul unui proiect de lege in acest sens, pe care il semnase si fostul stapan al PSD, Liviu Dragnea.

„Ca sa spun la ce foloseste rezerva de aur: in cazul in care Romania ar fi intr-o criza, oricum, apeleaza mai intai la instrumentele financiare, ultima data apeleaza la aur. Deci ideea ca aurul e folosit asa toata ziua buna ziua, sa-l aratam nu stiu cui…”, a sustinut Serban Nicolae.

Stamule l-a contrazis, ceea ce l-a enervat pe Nicolae: „Domnul Stamule isi tine bijuteriile la vecin ca sa fie un om serios, sa fie credibil”.

Stamule a avut o replica inspirata:  „Dumnevoastra aveti habar? Ati inceput la 30 de ani facultatea”.

„Alta minciuna”, a sustinut Serban Nicolae. „Nu e adevarat?”, a continuat Stamule. „Nu, imi luam doctoratul”, a pretins Serban Nicolae.

Conform CV-ului oficial de pe pagina Senatului, Serban Nicolae si-a luat doctoratul in 2009, cand avea varsta de 41 de ani.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos