Acasă Gluma Zilei De asta aveau nevoie oamenii: Primarul PSD din Braila, erou principal intr-un...

De asta aveau nevoie oamenii: Primarul PSD din Braila, erou principal intr-un film platit de primarie!

62

Primarul oraşului Brăila, Marian Dragomir, de la PSD, anunţă, pe Facebook, că a jucat rolul unui căpitan al Armatei Române, într-un scurtmetraj.

„Azi am jucat rolul unui unui capitan al Armatei Romane (din al II-lea Razboi Mondial) intr-un scurtmetraj realizat de Studioul Media al Universitatii „Danubius” din Galati, in colaborare cu asociatiile „Romilitaria” si „Traditia militara”.
Filmarile s-au desfasurat la Biblioteca Judeteana „Panait Istrati” Braila din Piata Poligon, in zona in care a fost comandamentul german din timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.
Am jucat rolul unui capitan din Armata Romana care participa la ocuparea comandamentului german, arestarea ofiterilor germani si eliberarea orasului de sub ocupatia nazista.
Nu am fost remunerat pentru aceasta sceneta, dar mi-a facut o deosebita placere sa particip la reconstituirea unui fragment din istoria Municipiului Braila.
Este proiectul unei universitati, care reconstituie momente istorice din Braila
Tot azi, am stabilit sa facem si la Braila un Festival Medieval ca in multe orase din Transilvania in cadrul caruia sa reconstituim momente istorice, parade ale costumelor militare din diferite perioade, etc.
Acesta se va desfasura in urmatoarele locatii: Str. M. Eminescu, Gradina Publica, Piata Independentei si Parcul Monument
Parteneri vor fi Primaria Braila, Consiliul Judetean Braila, Universitatea Danubius, Muzeul Brailei, Biblioteca Judeteana Panait Istrati, Asociatiile „Traditia Militara” si „Romilitaria”. Vom transmite invitatii pentru asociere catre: Armata, institutii publice si ONG-uri de profil.
„Provocarea” a venit de la dl. Lucian Tilea, fost viceprimar al Municipiului Braila, realizatorul Emisiunii „Pasionat de viata”
Promit sa va prezint si sceneta cand realizatorii vor finaliza montajul si o sa va invit sa participati si dvs la reconstituirea unor momente istorice la Festivalul Medieval pe care il vom face la Braila”, a scris edilul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos