Acasă Gluma Zilei Cum pluteste fetita? O iluzie optica a starnit mari dispute pe internet

Cum pluteste fetita? O iluzie optica a starnit mari dispute pe internet

Iluzia optică a unei fetițe care pare că se scufundă în beton a ”topit creierul oamenilor” ce au văzut această fotografie, făcută publică de mama copilei.

Femeia și-a fotografiat fiica în parc și a rămas șocată de iluzia optică ce a apărut în imagine, așa că a distribuit-o online pentru a vedea dacă cineva își dă seama despre ce s-a întâmplat cu adevărat, scrie Mirror.

În imaginea răspândită de mamă, fetița poate fi văzută deasupra nivelului pământului, cu jumătatea inferioară a corpului scufundându-se inexplicabil în sol.

Postarea femeii a primit comentarii de la numeroși oameni care spuneau că imaginea ”le-a topit creierul”.

Fotografia a primit aprope 70.000 de aprecieri și nenumărate comentarii de la oameni care mărturisesc că le-a luat mai bine de un minut să își dea seama ce se întâmplă.

”Recunosc că a trebuit să intru la comentarii pentru a vedea despre ce este vorba și tot m-am străduit puțin să înțeleg”, a postat un utilizator.

”M-am săturat să mă mai uit la această poză pentru că creierul meu nu poate să rezolve problema”, a scris un altul.

În cele din urmă, a venit și cineva cu explicația rațională: ”Întregul prim plan al fotografiei este ca un platou ridicat și ea stă în spatele acestuia”.

Iar un alt utilizator a subliniat în mod corect: „Măriți și vedeți umbra capului și a umerilor ei aruncată în stânga jos, de-a lungul vârfului peretelui”.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentNu e banc: Mugur Isarescu a angajat-o pe Dancila ”consilier de strategie” la BNR!
Articolul următorCe a patit romanul care s-a vaccinat de trei ori cu Pfizer intentionat