Acasă Dezvoltare personala CENTRII SUBTILI: Echivalentul din lumea spiritului a organelor in lumea fizica

CENTRII SUBTILI: Echivalentul din lumea spiritului a organelor in lumea fizica

Cum vede Omraam Mikhaël Aïvanhov, unul dintre cei mai respectati si apreciati autori in domeniu, centrii subtili ai fiintei spirituale, aflati in randurile urmatoare.

Omraam Mikhaël Aïvanhov“Inteligenta Cosmica a inzestrat fiinta umana cu niste centrii subtili ce ii permit sa intre in legatura cu regiunile spirituale. Acesti centri sunt in lumea sufletului si a spiritului echivalentul unor organe din planul fizic, si in timp ce noi le constientizam realitatea, trebuie sa adoptam o disciplina care sa ne permita sa ii dezvoltam.

De ce Initiatii au oferit niste reguli si practici ce au fost numite morala? De ce este mai bine sa le respectam? Pentru ca, in mod contrar a ceea ce pretind anumite spirite asa zise „libere”, nu este vorba de a-i supune pe oameni unor conventii sociale arbitrare, nici de a place unui Dumnezeu care nu stim unde locuieste, dincolo de nori… Adevaratul motiv este ca fiecare gand, fiecare sentiment, fiecare fapta are niste repercursiuni pana in profunzimile fiintei noastre si, in functie de natura sa, fiecare gand, fiecare sentiment, fiecare fapta impiedica sau favorizeaza functionarea centrilor nostri spirituali.” – Omraam Mikhaël Aïvanhov.

Sursa

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentVremea se incalzeste usor. Vezi prognoza pentru miercuri si joi
Articolul următorRusia recruteaza IN SECRET romani!