Charlie Sheen a donat 75.000 de dolari pentru o fetita bolnava de cancer

Charlie+Sheen+2012+Summer+TCA+Tour+Day+8+EAEFV49Qb5hlCharlie Sheen a fost impresionat de cazul unei fetite bolnava de cancer si, dupa ce a aflat povestea chiar de la tatal micutei, a decis sa ii doneze 75.000 de dolari.

Actorul american, care este el insusi parintele a cinci copii, i-a oferit o mana de ajutor unei fetite in varsta de 10 ani, pe nume Jasmine, care lupta cu o forma agresiva de cancer muscular.

Protagonistul serialului „Anger Management” a discutat cu tatal fetitei bolnave minute in sir, dupa ce l-a intalnit pe barbat in timpul unei plimbari. Parintele micutei este ofiter de politie si nu isi permite tratamentul costisitor pentru boala crunta de care sufera fiica sa.

„Niciun parinte nu ar trebui sa vada cum copilul sau trece prin asta, i-a spus Charlie, iar a doua zi a trimis si un cec la departamentul de politie”, a declarat o sursa din anturajul actorului.

Nu este pentru prima data cand starul american isi ofera sprijinul neconditionat cauzelor umanitare, iar recent el i-a oferit si colegei sale de breasla, Lindsay Lohan, circa 100.000 de dolari pentru ca aceasta sa isi plateasca datoriile la Fisc.