Acasă Monden Un SUPERSTAR de la Hollywood ESTE INFECTAT cu SIDA! A imbolnavit mai...

Un SUPERSTAR de la Hollywood ESTE INFECTAT cu SIDA! A imbolnavit mai multe actrite!

15
Charlie Sheen este infectat cu HIV şi a ţinut secretul ani de zile. Actorul, în vârstă de 50 de ani, care are o lungă listă de foste iubite şi aventuri de o noapte, va da un interviu pentru un post american marţi (17 noiembrie), pentru a face dezvăluirile, dar presa americană a aflat totul înainte.

Sheen, care s-a lăudat că s-a culcat cu peste 5.000 de femei, ar fi mărturisit că are HIV mai multor persoane, care au vorbit cu presa, conform radaronline.com. Revista National Enquirer a stat de vorbă cu zece persoane apropiate lui Sheen, pe care chiar le-a supus unor teste poligraf, pentru a se asigura că e adevărat.

„Charlie s-a crezut indesctructibil şi nu şi-a luat nici o măsură de precauţie, chiar dacă s-a expus unor riscuri din punct de vedere sexual”, a spus o sursă.

Cel mai şocant e că fosta soţie a lui Charlie, Brooke Mueller, care are gemeni cu el, a crezut că a fost şi ea infectată cu HIV.

„Am avut o criză psihotică după ce am luat droguri cu el. Nu am putut să suport vestea că aş avea HIV. La doar şase luni după ce am fost diagnosticată cu o boală la ochi, am crezut că Charlie mi-a dat virusul”, a spus Brooke Mueller.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos